Trouwen bij De Nieuwe Hoef « Huwelijk

De Nieuwe Hoef

Gorp aan de Ley 1
5081 NZ Hilvarenbeek

013 5345675
info@nieuwehoef.nl
www.nieuwehoef.nl

De Nieuwe Hoef, trouwen in een monumentale hoeve midden in de bossen tussen Goirle en Hilvarenbeek.

Uw bruiloft is een van de belangrijkste dagen in uw leven. Ook voor ons. Wij maken van uw trouwfeest een unieke belevenis, ook voor jaren na dato.

De Nieuwe Hoef trouwlocatie

Wanneer u uw bruiloft of trouwfeest viert op het landgoed 'Gorp en Leij' van De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, nabij Tilburg en Breda, is dat exclusief voor u en uw gezelschap.

De Nieuwe Hoef is een monumentale tiend boerderij uit 1641, met een geheel eigen authentieke sfeer. U ervaart hier de rust en de kracht van het bos.

De ontvangst, receptie, diner en feestavond worden naar uw wens samengesteld. Een prachtig verzorgd diner of dynamisch dansfeest met lopend buffet? En wilt u op onze locatie ook uw ceremonie voltrekken? Wij nemen graag uw wensen met u door voor uw bruiloft op maat.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren en begeleiden van huwelijksfeesten en bruiloften zijn wij uw partner bij uitstek. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden met betrekking tot het thema, de catering en de sfeer.

Zo bent u verzekerd van het feit dat alles conform uw verlangens gebeurt. Onze professionaliteit en expertise zorgen voor de rest en een succesvolle afloop.

Wij laten u graag alle mogelijkheden zien zodat we een dag organiseren die u nooit meer zult vergeten.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwbeurs_oesterdam

25 januari: Met veel Liefde Oesterdam

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Large_winterwedding

Wolfslaar Winter Wedding Deal

Large_trouwen_in_het_bos

Trouwen in het bos

Gerelateerde bedrijven