Trouwen bij Klooster Bethlehem « Huwelijk

Klooster Bethlehem

Kerkplein 4
5368 AM Haren (bij Oss)

0412 465046
info@kloosterbethlehem.nl
www.kloosterbethlehem.nl

Een speciale dag op een betoverende trouwlocatie

Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Deze dag is bijzonder en daar hoort een bijzondere locatie bij. Klooster Bethlehem heeft alles onder één dak en regelt jouw huwelijksdag tot in de puntjes. Van entertainment tot decor en van culinaire invulling tot creatieve styling.Klooster Bethlehem trouwlocatie

De sfeer van de bruiloft wordt bepaald door jullie en de gasten, maar ook de locatie, muziek en de hapjes zijn van grote invloed. De combinatie van alle verschillende factoren maakt iedere bruiloft uniek. Hutten is van de partij om jullie dag tot in de puntjes te verzorgen. Op een van onze mooie locaties, met de lekkerste gerechten en hartverwarmende gastvrijheid. We inspireren, adviseren en doen wat we beloven. Jullie trouwdag wordt een bijzondere en onvergetelijke belevenis. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Een authentieke ambiance met een moderne inrichting

Een bruiloft bij Klooster Bethlehem vergeet je niet snel. Deze prachtige en stijlvolle locatie gelegen in de landerijen van het Brabantse dorpje Haren, heeft alles onder één dak en maakt van elke bruiloft een perfecte dag. Laat je verrassen door het moderne interieur en geniet van de huiselijke en gastvrije sfeer van de verschillende zalen en ruimtes.Klooster Bethlem huwelijk

Het veelzijdige Klooster Bethlehem is geschikt voor kleine gezelschappen, maar kan bij grote events tot wel 1.150 gasten verwelkomen. Samen met eventpartner Hutten wordt elk event bij Klooster Bethlehem een succes, want nergens anders vind je zo'n prachtige locatie.

Complete huwelijksdag

Beloof elkaar eeuwige trouw in de prachtige kapel van het klooster, maak de mooiste huwelijksfoto's met het authentieke klooster als decor en geniet bij mooi weer met je gasten van een hapje en een drankje op ons sfeervolle terras. Aan alles is gedacht, je complete huwelijksdag beleef je bij Klooster Bethlehem.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocatie_brabant_fortsintgertrudis

Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil!

Large_met_veel_liefde_trouwbeurs_brabant

17 januari 2021: Met veel Liefde Bergen op Zoom

Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Gerelateerde bedrijven