Trouwen bij LF Gouda « Huwelijk

LF Gouda

Hoge Gouwe 189
2801 LE Gouda

0182 231251
info@lfgouda.nl
www.lfgouda.nl

Trouwen in Gouda

Restaurant, Grand Café LF GOUDA is gevestigd in een oude lichtfabriek. Voel de energie van toen, vertaald naar het nu! Geniet van het Industriële erfgoed in de historische binnenstad van Gouda. De Lichtfabriek Gouda is eten, drinken en feesten.

Samen met onze andere locatie, Het Museumcafé Gouda, zijn wij gespecialiseerd in de huwelijksceremonie zelf. Beide locaties zijn officiële trouwlocaties met bijzondere mogelijkheden om elkaar het Ja-woord in de openlucht (romantische binnenstad tuin) te geven of, bij slecht weer, in de Kapel van Museum Gouda of in de oude lichtfabriek!
Trouwen in de Lichtfabriek in Gouda

Trouwfeest bij LF Gouda

Het industriële verleden in dit monumentale gebouw, in combinatie met de stoere, no nonsens inrichting van nu, zorgen ervoor dat LF GOUDA een bijzondere plek is om iets te vieren.Dansen en genieten van muziek vinden we fantastisch. We hebben een volledige geluidsinstallatie beschikbaar en we hebben een afdeling Entertainment, die klaar staat om u te adviseren over live muziek of DJ’s in alle mogelijke prijsklassen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de naastgelegen Q-park. Maar je kan er ook aanmeren! 

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@lfgouda.nl.

Gerelateerde artikelen

Large_weddingfair_nederland_trouwbeurs

13 september: WeddingFair Rotterdam

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven