Trouwen bij Huize Koningsbosch « Huwelijk

Huize Koningsbosch

Heereweg 84
1901 ME Castricum

0251 860385
info@huizekoningsbosch.nl
www.huizekoningsbosch.nl

Trouwen, eten, feesten en slapen op één mooie locatie

Huize Koningsbosch ligt in het prachtige Noord-Hollands Duinreservaat op 3 km afstand van de kust van Castricum. Wij zijn een sfeervol boutique hotel met mooie zalen, 23 verschillend ingerichte kamers en suites, een lobby en een voortreffelijk restaurant.

Een fantastische plek voor het bruidspaar om te trouwen, te feesten, te slapen en de dag erna te ontbijten met het gezelschap. 

De ceremonie kan in de Grote Zaal plaatsvinden, maar ook op het grasveld of onder de oude kastanje. Vervolgens trouwfoto’s nemen in en rondom Huize Koningsbosch. De receptie en/of het feest kunnen in de Grote Zaal plaatsvinden of bij mooi weer op het terras.

Sfeer proeven

Heerlijk dineren in de Haard Zaal of een mooi buffet in de Grote zaal of BBQ op het terras. Vervolgens bijpraten met familie en vrienden en de dag nog eens beleven tijdens het gezamenlijke ontbijt.

Huize Koningsbosch trouwlocatie Noord Holland

We zijn uitstekend te bereiken met de auto en er is gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is er een grote parkeerplaats aan de Noorderstraat op 150 meter afstand van de locatie. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. Voor de deur stopt de bus naar het sneltreinstation Castricum.

Kom een keer langs om zelf de sfeer te proeven. Dan nemen we graag de tijd om alles met jullie te bespreken. Zien we jullie dan?

Met vriendelijke groet,
Saskia Geraeds & Rob Redmeijer

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_vegetarisch_menu_bruiloft

Een vegetarische bruiloft

Large_trouwen_goed_voor_hart

Trouwen is goed voor het hart

Gerelateerde bedrijven