Trouwen bij More Itz « Huwelijk

More Itz

Nieuwe Jachthaven 50
4924 BA Drimmelen

0162 682758
info@more-itz.nl
www.more-itz.nl

MORE-ITZ: Trouwen aan het water!

More-Itz is de meest bijzondere en unieke trouwlocatie van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag.

More-Itz ligt pal aan de haveningang van de grootste binnen jachthaven van Europa en tegenover een van de mooiste natuurgebieden van NL: De Biesbosch. Net onder Dordrecht en Gorinchem, net boven Breda.More-Itz trouwlocatie

Alles voor uw trouwdag

More-Itz doet er alles aan om u te laten genieten van de mooiste dag van uw leven. Dit doen wij door de ambiance die onze locatie aan het water heeft en de klantgerichte service die wij bieden. Ook heeft More-Itz alle factoren om u een zorgeloze en luxueuze dag te laten beleven.trouwen aan het water

Daardoor kunt u zich volledig op uw speciale dag richten. Hoe heerlijk is dat! Kijk daarom niet meer verder, bij More-Itz vindt u alles wat u nodig heeft voor uw trouwdag.

More-Itz doet mee aan internationale competities voor de mooiste:

  • Bar

  • Brasserie

  • Terrassen

  • Boardroom

  • Vergaderlocatie

  • Trouwlocatie

More-Itz heeft mooie diner en feestprogramma’s. Ceremonies kunnen zowel binnen als buiten (aan het water). Tevens zijn er 7 deejay's en 65 hotelkamers op 5 minuten. Wilt u uw wensen bespreken? De trouwlocatie bekijken? Graag uw mail naar info@more-itz.nl of bel 0162 682 758.

“Een prachtige trouwlocatie met een uitstekende kwaliteit. Werkelijk een aanrader !!!!!”

Gerelateerde artikelen

Kosten trouwen in de kerk

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Gerelateerde bedrijven