Trouwen bij Evenementenlocatie de Rank « Huwelijk

Evenementenlocatie de Rank

Van Weelystraat 2
2678 AV De Lier

0174 516068
info@evenementenlocatiederank.nl
www.evenementenlocatiederank.nl

Let's say yes!

Op één van de mooiste dagen van je leven wil je uiteraard dat alles klopt. Een sfeervolle ambiance, heerlijk eten en een geweldige servicegerichte verzorging van al jullie gasten. Evenementenlocatie de Rank is een mooie, sfeervolle en stijlvolle locatie. Wij beschikken over een eigen keuken, waarbij kwaliteit en persoonlijke wensen voorop staan.

Evenementenlocatie de Rank

De Rank wil er samen met jullie een onvergetelijke huwelijksdag van maken. Elk huwelijk is uniek en wij willen ons daarom inzetten om het feest volledig naar jullie persoonlijke wensen vorm te geven. De Rank is gelegen aan het prachtige water de Lee in het sfeervolle centrum van de Lier naast het rijksmonument de Dom.

De Rank beschikt over diverse ruimtes waardoor jullie zowel met een klein als groot gezelschap jullie huwelijksdag bij ons kunt vieren. Wat dacht je van een borrel met de daggasten in onze sfeervolle bar? Of een spetterend feest in de grote zaal voorzien van een groot podium? Bij mooi weer kunnen jullie daarnaast gebruik maken van één van onze terrassen gelegen aan het water de Lee.

De Rank

Bovendien is trouwlocatie de Rank gelegen nabij de A20 en A4, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is. Daarnaast kunnen de gasten hun auto gratis parkeren op het terrein voor de deur.

Wij verwelkomen u binnenkort graag!

Met gastvrije groeten, Marleen Olsthoorn & Tim Jentjens

Gerelateerde artikelen

Large_theetuin

Trouwen in De Theetuin Rijsoord

Gerelateerde bedrijven