Trouwen bij Bloem & Lifestyle « Huwelijk

Bloem & Lifestyle

Iris 19
2678 PK De Lier

06 28320763
info@bloemenlifestyle.nl
www.bloemenlifestyle.nl

Geef kleur aan jullie trouwdag

Allereerst gefeliciteerd met jullie trouwplannen. Bij het organiseren van jullie bruiloft moeten veel beslissingen worden genomen. Een spannende tijd. Ik help jullie graag bij een niet te onderschatten onderdeel: het bruidsbloemwerk. 

Het bruidsboeket, passend bij de uitstraling en kleding van de bruid, speelt al jaren een hoofdrol op de trouwfoto's. Steeds vaker blijft het niet alleen bij het boeket en de corsages, maar wordt het een dag vol bloemen. 
Bruidsboeket van Bloem & Lifestyle De Lier

Bloemen zijn emotie

Bij de keuze van het bruidsboeket blijkt alleen kiezen soms best lastig. Met mijn ervaring wil ik jullie graag adviseren. Mijn naam is Gerdien Nieuwenhuizen. Na 4 jaar de opleiding bloemsierkunst te hebben gevolgd, ben ik in 2009 gestart met Bloem & Lifestyle . Daarvoor voornamelijk bezig geweest met bloemenworkshops en menig jaren ervaring opgedaan in bloemenwinkels.

Welke bloemen vindt je mooi en wat past goed bij de bruidsoutfit? En welke bloemen horen bij welk jaargetijde en hebben ze ook betekenis? Samen met jou kiezen we wat bij jullie grote dag past. Bloemen zijn emotie. Mijn doel is om deze emotie over te brengen en vorm te geven. Dat is al jarenlang mijn passie. 

Fleurige groet,

Gerdien Nieuwenhuizen
Bloem & Lifestyle Westland

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Tasje van bloemen

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven