Trouwen bij Ado Elvers Videograaf « Huwelijk

Ado Elvers Videograaf

S.O.J. Palmelaan 187
9728 VJ Groningen

06 50866786
ado.elvers@gmail.com
www.adoelvers.nl

Ado Elvers videograaf

Jullie bruiloft is een van de mooiste momenten van jullie leven. Hoe fantastisch is het om deze dag keer op keer te kunnen herbeleven. Laat hem vast leggen op een unieke en met passie gemaakte film. Deze moet qua sfeer, geluid en montage helemaal bij jullie passen, jullie hoofd op hol brengen en jullie zo enthousiast maken, dat je er geen genoeg van kunt krijgen om hem weer te zien.

Filmen is mijn passie. Met als motto: "moments in motion'' maak ik van elke bruiloft of evenement een levendig document. Geen kunstje, maar een prachtige filmregistratie die je weet te raken.

Door veel momenten vast te leggen -van jullie, van jullie gasten en de locatie- verkrijg ik veel beelden waarmee ik me in de montage creatief kan uitleven. “Moments in Motion”, Spelend met licht, camerastandpunten en scherptediepte ontstaat jullie film met humor, ontroering en alle mooie momenten van jullie trouwdag.

Enkele reacties van bruidsparen die jullie voorgingen:

“Ado heeft een fantastische filmregistratie gemaakt waar we de rest van onze leven van kunnen genieten! Echt super!”
Chantal & Remco

“Wow, wat een fantastische film! We hebben er uitgebreid met het gehele gezin ademloos naar zitten kijken.”
Annabel & Albert-Jan

“Ooooooh te mooi, wauwie  wauwie. Ado, superblij met wat je voor ons gedaan hebt. Onwijs veel dank voor je film.”
Monique & Patrick

(Lees de enthousiaste en volledige reacties van deze bruidsparen op mijn site www.adoelvers.nl)

Bruiloft Videografie

Met veel ervaring als bruiloft videograaf heb ik bruidsparen door heel Nederland mogen volgen op hun dag en kunnen voorzien van een prachtige trouwreportage. Naar mijn mening moet een trouwfilm een levendig document zijn waar de emoties vanaf spatten.

De combinatie van de juiste beelden met passende muziek is de ware kracht van een goede bruidsfilm. Spontane en creativiteit camerastandpunten zorgen voor verrassende beelden. Je ontdekt elke keer weer nieuwe details bij al die mooie, ontroerende en hilarische momenten.

Ook het filmen met meerdere camera’s en een drone behoren bij de mogelijkheden. Kortom, jullie trouwfilm, een film die je raakt, en blijft raken.

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Fotomomentjes tijdens eerste uren van jullie trouwdag

Dankzij 5G-netwerk kan iedereen je bruiloft volgen

Gerelateerde bedrijven