Trouwen bij LindenPracht « Huwelijk

LindenPracht

Oranjestraat 16
3341 XN Hendrik-Ido-Ambacht

06 13215366
info@lindenpracht.nl
www.lindenpracht.nl

Trouwkaarten met een natuurlijke touch

Het moment dat je begint met het plannen van jullie bruiloft ben je vol met ideeën en inspiratie. Het invullen van details en het vertalen naar de realiteit hiervan vraagt om expertise.

We maken nooit een perfect kaartje, wel een kaartje dat helemaal bij jullie past. Waarbij je gasten zeggen dat ze jullie er in terug zien. Dit is onze kracht: jullie ideeën letterlijk op papier zetten.
Trouwkaarten van LindenPracht

Wij verzorgen de complete wedding stationery. Van save the date kaart tot de naamkaartjes bij de ceremonie en van uitnodiging tot bedankje. Onze stijl is sophisticated en elegant, met een grote voorliefde voor natuurlijke materialen.

Met liefde gemaakt voor jullie

We zijn een klein bedrijf, maar hierdoor zijn we bij ieder ontwerp persoonlijk betrokken. Of je nu uit de collectie kiest of alles op maat wilt, we werken er met net zoveel liefde en enthousiasme aan. Bij alle opties werk je één op één met ons samen. We doen alles zelf: het ontwerpen, drukwerk (waarbij we ook samenwerken met een vaste drukker), maar ook het vele handwerk bij het compleet maken van de orders.

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar wat we allemaal doen? Bezoek onze website www.lindenpracht.nl of volg ons op Instagram. Hier delen we alle recente ontwerpen en tips voor jullie trouwdag!

Gerelateerde artikelen

28 januari: WeddingFair Zoetermeer

Trouwen in Zuid-Holland

Van dromen naar werkelijkheid: een gids voor het plannen van je droomhuwelijk in Den Haag

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Gerelateerde bedrijven