Webshopprofiel van Art by Lingg « Huwelijk

Art by Lingg

Romeinstraat 12
5751 JS Deurne

06 22176683
alexandra.lingg@gmail.com
www.artbylingg.com

Herinnering voor de toekomst

Sandra haar passie is schilderen en ze werkt voornamelijk met acrylverf op canvas of linnen.

Art by Lingg 

Haar werk is een uiting van wat ze om haar heen ziet, vertaalt op haar eigen creatieve en intuïtieve manier van schilderen. Ze werkt met paletmes, kwast en andere hulpmiddelen, waarmee ze  haar schilderijen, vaak kleurrijk, tot mooie kunstwerken maakt.

Wanneer ze het witte doek uitpakt en plaatst op haar schildersezel, weet ze niet exact wat het zal gaan worden. Het dagelijks leven, de uitjes, de vakanties zijn de leidraad en inspiratie voor haar schilderkunst.

Art by Lingg huwelijkscadeau

Haar schilderijen zijn verhalen, die ons kunnen helpen om, om te gaan met de vele aspecten van het leven, om beslissingen te nemen en onze gevoelens te uiten. De liefde voor de natuur, de liefde voor herinneringen, de liefde voor de toekomst verbindt ons, jong en oud.

Haar schilderijen brengen deze liefde voor de wereld, voor de natuur naar buiten; een gevisualiseerde herinnering voor de toekomst.

Neem voor meer informatie contact op.

Gerelateerde artikelen

Een live schilderij van je bruiloft

Gerelateerde webshops

Art by Lingg

Herinnering voor de toekomst Sandra haar passie is schilderen en ze werkt voornamelijk met acrylverf op canvas of linnen.   Haar werk is een uiting...

www.artbylingg.com