Webshopprofiel van Aim your Wedding « Huwelijk

Aim your Wedding

Vlasweel 48
4844 TH Terheijden

06 34627065
aimyourwedding@gmail.com
www.aimyourwedding.com

Wat draag je over je trouwjurk?

Zo’n prachtige trouwjurk doet je stralen, maar wellicht ook wat onzeker of kouwelijk voelen met die blote schouders, rug en strakke lijfje. Al die spanning over je uitstraling is niet nodig, want voor een fijne dosis comfort en jezelf kunnen zijn is een customized jasje over je trouwjurk wel erg op zijn plaats. Natuurlijk niet de hele dag, maar net wanneer jij daar behoefte aan hebt. AIM your WEDDING luistert goed naar wat jij nodig hebt. Ik ben Sabrina en vertel er graag iets meer over.

Aim your Wedding

Denk je dat zo’n customized jasje meer voor de Rock bride is weggelegd, dan kan er nu een wereld voor je open gaan, want dat is helemaal niet zo. Ieder type bruid en bruidsjurk kan aangekleed worden met een passend jasje. Dat jasje van leer, suéde of stof mag je zelf sturen, zodat je zeker weet dat het aan al jouw eisen voldoet. Een kaal jasje maakt nog niet het verschil, de persoonlijke touch met schilderwerk of een bedrukking wél, daar zorg ik voor.

customized jasje Aim your Wedding

Verrassende eyecatcher

Die verrassing voor de bruidegom en bruiloftsgasten is onbeschrijflijk leuk en jouw perfecte bridal look doet het super goed op de trouwfoto’s. Vooral details zoals een trouwdatum onder de kraag of tekst op de mouw zijn verrassend. Je maakt een grote indruk met jouw eyecatcher en niet alleen op de trouwdag, zeker ook lang daarna, want alles is watervast en kan tegen een stootje.

uniek jasje trouwjurk

Dit uitbesteden en jouw jasje sturen is behoorlijk spannend. Begrijp dat ik voor jou een luisterend oor ben en altijd streef naar een perfecte vertaling van jouw wens middels duidelijke, transparante communicatie. Vanaf 2017 heb ik al meer dan 400 bruiden mogen voorzien van een uniek jasje en niet alleen bruiden, ook bruidegommen, volwassen bruidsmeisjes en bruidskinderen.

stoer jasje trouwjurk

Meer dan jasjes

Naast de jasjes bedruk ik ook prachtige satijnen kimono’s naar wens en kan ik jouw hoed of schoenen beschilderen. Zo kan je de trouwdag al starten in een speciaal ontworpen getting ready ochtendjasje en een complete bruidsoutfit verzorgen.

satijnen kimono huwelijk

Kriebelt het al en ben je nieuwsgierig geworden, dan kan je gratis e-books downloaden op mijn website, blogs lezen of direct contact opnemen zodat ik een gratis advies kan geven. Ik hoor graag van je en help met liefde jouw persoonlijkheid te onderstrepen.

Liefs Sabrina

“Wat heb ik met trots het prachtige custom made jasje gedragen. Het uitpakken alleen al was een feest! Het persoonlijk geschreven kaartje.. hoe het in gepakt is, echt met zorg gedaan. De kwaliteit is supergoed. Ik had een jasje voor mezelf en voor mijn dochter van 10 maandjes. We hebben de show gestolen op onze trouwdag!”

Gerelateerde artikelen

Trouw in stijl: Unieke bruidskunst naar wens

Bruidsmode in andere culturen

Gerelateerde webshops

Aim your Wedding

Wat draag je over je trouwjurk? Zo’n prachtige trouwjurk doet je stralen, maar wellicht ook wat onzeker of kouwelijk voelen met die blote schouders, rug...

www.aimyourwedding.com

Glasblazerij het Quakeltje

Speciaal voor jullie liefde ontworpen Glasblazerij 't Quakeltje is de plek waar glasblazer / glaskunstenaar Alwin Overwater zijn kunsten vertoond en voor elke gelegenheid originele...

www.glasblazer.com