Trouwen bij De Ambivent Groep « Huwelijk

De Ambivent Groep

Hoofdstraat 100
2678 CM De Lier

0174 528613
info@deambiventgroep.nl
www.deambiventgroep.nl

Drie feestelijke locaties in het Westland

Met de Ambivent Groep slaagt uw feest of event altijd. U kiest uit drie feestlocaties: De Zwethburch, Boerderij Burgersdijk en ‘t Centrum. Alle drie centraal gelegen in Westland, alle drie met een eigen sfeer.

Hoewel De Ambivent Groep diverse sfeerlocaties heeft die zeer geschikt zijn voor een feestje, verzorgen wij ook feesten op locatie. In overleg met u kunnen we de volledige verzorging van uw tuinfeest, bedrijfsfeest of receptie aan huis op ons nemen.

‘t Centrum van de gezelligheidTrouwen in het Westland

‘t Centrum in De Lier is het allround-partycenter van de Ambivent Groep. Eigenlijk kan alles in ‘t Centrum, met z’n grote verscheidenheid aan capaciteit. Met de uiteenlopende capaciteit in zalen is het een ideaal decor voor particuliere en zakelijke evenementen.

Nodig uw gasten uit op Boerderij BurgersdijkTrouwen in het Westland

Middenin de landelijke omgeving tussen De Lier en Maasland ligt een oase van gezelligheid: Boerderij Burgersdijk. Ooit was het een echt boerenbedrijf, waarvan de feestzaal als koeienstal dienst deed. Tegenwoordig is het een middelpunt van tal van feestelijke gelegenheden. Al bij aankomst voelt u de bijzondere atmosfeer van deze oude boerderij. En eenmaal binnen krijgt die eerste indruk een logisch vervolg: wát een ambiance!

Meer exclusiviteit bij De ZwethburchTrouwen in het Westland

Ergens aan de rand van De Lier ligt een boerderij die exclusiviteit ademt: De Zwethburch. Omgeven door natuur en water ligt De Zwethburch op een unieke plek. Aan de keus voor deze locatie herkennen uw gasten meteen uw gevoel voor smaak en exclusiviteit. En rekenen ze op een feest dat ook in hun geheugen een bijzondere plek gaat innemen.

De Zwethburch is de absolute top-locatie van De Ambivent Groep én van het Westland. De top in ligging, in uitstraling en in luxe. De boerderij uit 1831 heeft recent een schitterende make-over gekregen. Het interieur is weer helemaal van deze tijd, zonder ook maar iets van de sfeer te hebben verloren. De nieuwe tafels en stoelen harmoniëren perfect met het landelijke karakter van De Zwethburch.

Gerelateerde artikelen

Large_lunch_bruiloft_trouwdag_brunch

Lunchtijd op je bruiloft

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Gerelateerde bedrijven