Trouwen bij Trouwen Zonder Toga « Huwelijk

Trouwen Zonder Toga

Morgenrood 9
6846 DV Arnhem

06 47290960
info@trouwenzondertoga.nl
www.trouwenzondertoga.nl

"Een ceremonie die niet standaard is, maar met nét dat beetje extra."

Zie je ze al voor je? Intieme momenten die jullie trouwdag zo liefdevol maken. Graag draag ik daar met een mooie en persoonlijke ceremonie aan bij. Samen met jullie gasten laat ik jullie lachen, genieten en wie weet een traantje. Met elkaar creëren we een herinnering voor het leven!

De ceremonie waar jullie liefde van af te lezen is. Trotse blikken van je lief, stralende ouders en enthousiaste vrienden. Het applaus als jullie 'JA' tegen elkaar zeggen. En natuurlijk dé kus!

"Ik verzorg ceremonies in binnen en buitenland. Van Arnhem tot Ibiza en van het Amsterdamse bos tot een verlaten fabriek en van een Frans chateau tot op een rondvaartboot."

Kortom mij kan het niet gek genoeg zijn, want voor mij staat de liefde centraal. Herenparen, damesparen, gemengde paren, oude(re) paren en jonge paren, zolang jullie voor elkaar kiezen, begeleid ik jullie graag in het "officiële gedeelte". Maar dan wel met een touch of Dennis, mét strikje.

Dankzij alle mooie verhalen die ik van jullie, jullie getuigen, ouders en/of vrienden heb gehoord maak ik een liefdesverhaal voor jullie ceremonie.
Trouwen in Arnhem

Trouwen is als een maatpak

Elke bruiloft is maatwerk, net als je trouwjurk of pak. Wie nodig je uit en wie zijn jullie getuigen? Wat doen we met de kinderen? Waar vind de ceremonie plaats? Wie is onze trouwambtenaar?

Als jullie mij benaderen dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Jullie leren mij kennen en ik jullie. En is er dan die klik en zeggen jullie JA tegen mij als jullie trouwambtenaar dan plannen we een uitgebreid gesprek in waar ik jullie het hemd van het lijf zal vragen. Gedurende het gesprek creëren we een waardevolle basis waar ik met jullie liefdesverhaal aan het werk kan. Ik kom ook graag in contact met jullie stapmaatjes, ouders en getuigen, want deze mensen kennen jullie als géén ander.

Een aantal weken voor jullie bruiloft plaatsvindt, hebben we weer contact om globaal de toespraak door te lopen. Wil je nog wat toegevoegd hebben of juist eruit gehaald hebben, dan bespreken we dat.

Het resultaat: Een heel persoonlijke huwelijksceremonie, waarin jullie je met een gerust gevoel volledig kunnen concentreren op elkaar en het jawoord!
Dennis Hoevers Trouwambtenaar

Jullie dag

En dan is de grote dag aangebroken waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken, de dag waarop jullie elkaar het jawoord gaan geven.

Tijdens de ceremonie zal ik jullie liefdesverhaal vertellen, met een lach en misschien ook wel een traan. De ceremonie sluiten we af met het "officiële" gedeelte. Jullie kijken elkaar aan en beloven elkaar eeuwige trouw. En zeggen volmondig JA tegen elkaar.

Hebben jullie kinderen? Dan betrek ik ze juist graag bij de ceremonie. Voor kinderen kan het een lange dag zijn en zijn ze snel afgeleid. Maar hoe leuk is het als jullie (bonus) zoon of dochter de ringen komt brengen? Jullie kinderen zullen een speciale "kinderakte" ondertekenen.

Zonder toga, maar mét een strikje

Een toga heeft iets statigs, een gewaad dat past bij een rechter, advocaat of een ambtenaar van de gemeente. Een gewaad, wat voor mij, wat afstand geeft tussen de staat en de persoon.

De keuze waarom ik zonder toga werk is omdat ik juist die afstand niet wil creëren.  De ceremonie draait om jullie liefde die je ook nog eens deelt met jullie dierbare naasten. En dat ik jullie ceremonie mag leiden, daar moet geen afstand tussen zijn. Ik trouw jullie zonder toga, maar mét  een strikje!

Zeggen wij JA tegen elkaar?

Of jullie nu kiezen voor een wettelijk of ceremonieel huwelijk, een her belofte of liefdesverklaring, willen trouwen in het buitenland ik begeleid jullie hier graag in.

Gerelateerde artikelen

Large_rol_van_de_trouwambtenaar_loverules

De rol van de trouwambtenaar

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwbelofte_reinedevries

Schrijf je eigen trouwbelofte

Large_zelfstandigtrouwambtenaar

Kies je eigen trouwambtenaar

Gerelateerde bedrijven