Trouwen bij You2wedding « Huwelijk

You2wedding

Curacaostraat 8
2071 XH Santpoort-Noord

06 29487007
ellen@you2wedding.nl
www.you2wedding.nl

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd.

Na het aanzoek is er misschien zelfs al wel een datum gereserveerd. Dan breekt er nu een tijd van het maken van keuzes en afspraken inplannen aan. Spannend en leuk tegelijk.

Zomaar een paar vragen: Waar gaan we trouwen? Hoeveel en welke gasten nodigen we uit. Hoe kies ik de juiste fotograaf? Wanneer versturen we de uitnodigingen? Wie vragen we als getuigen en... wie gaat ons trouwen? Ja, wie vragen we eigenlijk als onze eigen BABS.
Trouwambtenaar Ellen Severijnse

Zelfstandig trouwambtenaar

Ik ben Ellen, moeder van twee volwassen kinderen en ik woon met héél veel plezier in Santpoort, een dorpje vlakbij Haarlem. De liefde vier ik samen met Niek, de man waar ik zielsveel van houd en waar ik me thuis bij voel. In mijn vrije tijd tennis en padel ik bij LTC Groeneveen, echt zo’n gezellige club! Daarnaast werk ik 3,5 dag bij de gemeente Bloemendaal in het team Sociaal domein.
Trouwambtenaar Ellen Severijnse van You2wedding

Naast Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) van de mooie gemeente Bloemendaal ben ik ook zelfstandig trouwambtenaar. Dat betekent dat ik mag trouwen door héél Nederland Ik had nooit gedacht dat dit vak me zo zou ‘grijpen’. Het is zo bijzonder om te mogen doen. Door me dat te realiseren, doe ik er alles aan om jullie ceremonie bijzonder en onvergetelijk te maken.

Het is mijn missie om jullie te laten stralen tijdens de ceremonie! Ik vind het geweldig om een huwelijk te mogen voltrekken en jullie liefde daarmee te bevestigen. Gaan we elkaar binnenkort zien? Ik hoop het van harte.

Liefs Ellen Severijnse

"Lieve Ellen, onze grote dank aan jou voor een onvergetelijke trouwdag met jouw super lieve woorden!"

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2023 / 2024

Trouwen in Noord-Holland

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Gerelateerde bedrijven