Trouwen bij Trouwambtenaar Marry-on « Huwelijk

Trouwambtenaar Marry-on

Voorste Monnikenland 6
4741 DZ Hoeven

06 13765756
ja@marry-on.nl
www.marry-on.nl

Jullie huwelijk verdient een prachtige ceremonie toch?

Verliefde mensen in de echt verbinden. Een droom is hiermee uitgekomen voor BABS Marion van Marry On. Het kiezen van de juiste BABS kan best een lastig proces zijn, want je wilt natuurlijk iemand vinden die perfect bij jullie past!Marry-on trouwambtenaar

Marion’s passie en enthousiasme zorgen ervoor dat zij er samen met jullie een ware sprookjesbruiloft van kan maken. Een unieke, persoonlijke en liefdevolle huwelijksvoltrekking met de juiste dosis humor: het jawoord met een personal touch. De gezelligheid straalt van haar af en dit wil zij graag overbrengen tijdens jullie bruiloft. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Marion laat zich graag inspireren door het bruidspaar, getuigen, familie en vrienden om op die manier een prachtig levensverhaal te schrijven: jullie verhaal. Zijn jullie van plan om buiten de grenzen van Nederland te trouwen? Marion trouwt jullie met alle liefde ook in het buitenland. Marry-on Zelfstandig trouwambtenaar

Marry on - Marion van Merode Balkhuyzen

Maak het persoonlijk! Wil jij een huwelijksceremonie die jullie op het lijf geschreven is en die jullie als bruidspaar ook verrast? Om een goede speech te schrijven, is het belangrijk om er emotie en humor in te leggen. Voor ieder bruidspaar wil ik graag de verwachtingen overtreffen, om zodoende een onvergetelijke start van jullie bruiloft te maken. De ceremonie zet de toon voor de rest van de dag!

Graag leg ik contact met familie en vrienden om samen op zoek te gaan naar de “kersjes” op de taart. Tijdens onze gesprekken wordt “bijna alles vertelt” en wat niet is verteld, komt vaak via via bij mij terecht. Het zorgt voor hilarische en emotionele momenten. Samen de ceremonie beleven is het allermooist! Mijn bruidsparen vertellen later dat de dag gasten het idee hadden alsof ik het bruidspaar al jaren ken. 

Dit is nu precies wat nodig is om er iets onvergetelijks van te maken. We starten bij de eerste ontmoeting om te eindigen bij dit bijzondere moment. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Net dat kleine beetje meer, het JA woord met een personal touch.Marion van Merode Balkhuyzen

Zelfstandig trouwambtenaar

Beëdigd trouwambtenaar. Ceremoniespreker. Boerendochter, Getrouwd. Moeder van 2. Lachebek, Regelaar. Perfectionist. Eigenwijs. Onafhankelijk. Vrolijk. Positief. Gelukkig. Ik ben werkzaam voor de Gemeente Moerdijk en zelfstandig met marry-on.nl.

Het huwelijk is een mooi verhaal. Zo trouwen prinsen en prinsessen in sprookjes. En daar is mijn fascinatie op zeer jonge leeftijd al begonnen: JA, ik wil. Zo laat ik jullie het huwelijk ook ervaren. Graag nodig ik jullie uit om te zien of er een klik is. Ik neem de tijd om naar jullie verhaal te luisteren.

We starten bij de eerste ontmoeting om te eindigen bij dit bijzondere moment. Een moment waarop jullie samen de liefde en het leven vieren! Mijn betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke ceremonie, die raakt, recht doet en bij blijft. Originaliteit en passie voor mijn werk als trouwambtenaar vormen mijn drijfveer.

Hoe drinken jullie je koffie?

Liefs, Marry On  x

Gerelateerde artikelen

Oprecht verwonderd

Kinderboek over trouwen

Trouwen voor een dag

Trouwen in Brabant

Gerelateerde bedrijven