Trouwen bij Karen Trouwt « Huwelijk

Karen Trouwt

Dobbelerserf 5
5706 JE Helmond

06 51999583
mail@karentrouwt.nl
www.karentrouwt.nl

Een huwelijksceremonie is een prachtig moment

Gaan jullie trouwen, dan voorzie ik jullie graag van een 100% persoonlijke, spontane, luchtige, gezellige, met wat humor gevulde en interactieve ceremonie.Karen Trouwt


Om dit te behalen leer ik jullie op voorhand graag goed kennen. Jullie moeten 100% voelen dat jullie, zonder na te denken, alles met me kunnen delen.
Krijgen jullie tijdens de eerste gesprekken hier veel energie van...dan betekend dit dat we kunnen doorpakken want dan zijn we een match, hoe leuk!

Ik beloof jullie een persoonlijk en betrokken proces waarin er ook ruimte is voor jullie dierbare om met mij in gesprek te gaan zodat ook zij een mooie, waardevolle en verrassende bijdrage leveren voor tijdens jullie speech.Karen Trouwt trouwambtenaar

Graag nodig ik jullie uit om mij jullie liefdesverhaal te vertellen om zo een mooie ceremonie te realiseren waarbij jullie liefde gevierd gaat wordt.

Liefs Karen

“Karen is een super lieve en geïnteresseerde babs, waar je niet alleen heerlijk mee kan buurten maar die ook uit onze gesprekken heel goed de juiste woorden wist te kiezen en onze dag speciaal maakte. Door alle chaos heen, elke keer het juiste moment zag te pakken, en ook nog eens mega lief was voor onze dochter! Het is dat je maar één keer trouwt in je leven anders kozen we voor elk feestje Karen weer!”

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Gerelateerde bedrijven