Trouwen bij Berend Koen Trouwambtenaar « Huwelijk

Berend Koen Trouwambtenaar

woonachtig
regio Zuid Holland

06 17395953
info@berendkoen.nl
www.berendkoen.nl

Over mij als BABS

Als presentator, cabaretier, zanger en programmamaker heb ik een onstilbare honger naar horen en vertellen van verhalen van mensen. Daarom dacht ik al een tijdje: “Ik moet gewoon trouwambtenaar worden!”Berend Koen Trouwambtenaar

Maar waar begin je? In 2022 postte ik een filmpje waarin ik zei: “ik denk dat ik een geweldige trouwambtenaar ben, dus mail me!”. Nooit gedacht dat er zoveel mensen zouden reageren! Nu zijn we een aantal huwelijken verder en wat ben ik blij dat ik dat filmpje gepost heb. Het is zo’n eer en een genoegen om zo’n bijzondere rol te mogen vervullen op het huwelijk mensen die hun liefde vieren en bezegelen.

Ik weet goed de balans te vinden tussen humor en verstilling, luchtigheid en emotie. In een ceremonie met mij is het goed mogelijk dat je het ene moment met een brok in je keel zit en het andere moment keihard moet lachen. Ik voel aan wat het bruidspaar prettig vindt en hoe ik de gasten kan meenemen in het verhaal.

trouwambtenaar Zuid Holland berend Koen

Werkwijze

Eerst plannen we een vrijblijvend online (video)kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is. Ik zal wat vragen stellen over jullie huwelijk en (liefdes)leven en jullie kunnen mij ook het hemd van het lijf vragen. Als jullie na het gesprek nog steeds enthousiast zijn kunnen we verder met het regelen van de officiële zaken en een afspraak maken voor het voorbereidende gesprek.

Om de speech zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden, kom ik bij jullie langs om te kletsen over alles wat jullie willen delen over jullie relatie en trouwplannen. Dit gesprek duurt ongeveer anderhalf/twee uur en vliegt voorbij. Na dit gesprek ben ik uiteraard ook via mail of app bereikbaar voor vragen en ideeën. Ook heb ik desgewenst contact met de getuigen voor extra input voor de speech.trouwambtenaar Zuid Holland

Creatief

Ik ben creatief, flexibel en veelzijdig. Ik pas me aan, aan de wensen van het bruidspaar. Heb je gekke ideeën of zoek je juist naar een wat traditionelere ceremonie? Ik vind het allemaal mooi en sta open voor huwelijksceremonies door het hele land en daarbuiten. Ik zing en schrijf liedjes. Ben je op zoek naar muziek (op maat) voor tijdens de ceremonie? Daar denk ik graag over mee! Voor wie benieuwd is naar wat ik nog meer op het podium doe, neem gerust een kijkje op mijn instagram (@berendkoen).

Enkele feitjes:

  • Ik trouw mensen in heel Nederland en daarbuiten.
  • Ik ben vast beëdigd. 
  • Ik spreek goed Engels en Portugees. En een beetje Duits.
  • Stijl: Creatief, humoristisch en met gevoel.
  • Prijs: € 900,- incl. BTW. Er zijn situaties denkbaar waarin die prijs hoger kan zijn vanwege speciale wensen zoals muziek of ceremonies in een andere taal. 

“Wat hebben wij gelachen en genoten tijdens de ceremonie. En niet alleen wij, maar ook alle gasten. Van dit toch-best-wel formele deel van de dag weet Berend Koen een samenzijn te creëren waarin hij met heel veel humor en talent voor woorden en timing, iedereen mee krijgt. Hij weet iedere gast te boeien, hoe verschillend de achtergrond of leeftijd ook is in de ruimte en kan op een respectvolle, maar toch gedurfde manier mensen betrekken bij de ceremonie. We vonden het erg prettig hoe hij op een fijne manier de leiding nam, zowel tijdens de ceremonie als de voorbereidingsgesprekken. Berend Koen is een verbinder, professioneel grappenmaker, woordkunstenaar en een oprecht betrokken mens, maar dan verkleed als Babs. Dankjewel Berend Koen!“

fotocredits; Roy van der Wens, Marieke Zentjes, GingerandBlonde.nl, Inge kooiman

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven