Trouwen bij BABS Els, who else... « Huwelijk

BABS Els, who else...

Kreitenmolenstraat 160
5071 BK Udenhout

06 46253696
elspasman@hotmail.com
www.babsels.nl

Zijn jullie op zoek naar een ceremonie anders dan anders en speciaal voor jullie geschreven, dan zijn jullie hier goed!

Mijn naam is Els Rijnen en woonachtig in Udenhout. Ben een geboren Achterhoekse en door de liefde verhuisd naar het mooie Brabant, getrouwd met de allerliefste man van de wereld, een rasechte Brabander.Babs Els, who else

Vanaf 2021 mag ik huwelijken voltrekken en hoe leuk is het om samen de liefde te vieren met mensen die van elkaar houden.

Als een bruidspaar contact met me opneemt, via mail of telefoon, dan hoor ik wat ze willen of juist niet willen. Als de klik er is, maken we een afspraak voor een huisbezoek, dan vraag ik jullie het hemd van het lijf om jullie zo een beetje meer te leren kennen. Ook vraag ik een aantal email adressen van familie of vrienden voor wat leuke anekdotes, die probeer ik dan in de speech te verwerken.

Hebben jullie kinderen? Die worden zeker niet vergeten! Ik vertel hen wat we gaan doen en er is een mogelijkheid dat zij een heuse kinderakte kunnen tekenen en mogen afhameren. Zo horen zij er ook echt een beetje bij. Als ik bij jullie thuis kom, breng ik een werkboek(je) mee voor de kinderen om hen langzaam voor te bereiden op jullie huwelijk. En dat vinden ze me een partijtje leuk!!

Alhoewel ik zelfstandig BABS ben, mag ik niet in elke gemeente zelfstandig huwelijken sluiten. Helaas zijn er uitzonderingen. Mocht dit (een BABS voor 1 dag) niet zijn toegestaan, zijn er uiteraard meer wegen die naar Rome leiden.trouwambtenaar Babs Els

Een bruidspaar trouwt normaal gesproken op hun trouwdag voor de wet, het burgerlijk huwelijk. Maar als een (zelfstandig) BABS voor 1 dag niet is toegestaan in een gemeente, is het mogelijk om te kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Je kunt dan op een eerder tijdstip van jullie dag het wettelijke huwelijk te laten voltrekken bij de gemeente (of bijv gratis trouwen, dit kan ik elke gemeente) en daarna het ceremoniële huwelijk op een door jullie gekozen locatie.

Wat zijn hiervan de voordelen? Die wil ik jullie graag uitleggen als jullie voor mij kiezen als jullie trouwambtenaar. Wie weet zien we elkaar snel.

Kun je niet wachten om me te leren kennen, kijk dan maar alvast op www.babsels.nl.

“De ceremonie was er één om nooit te vergeten, de foto's hebben het bewijs dat het mooi was, vol humor maar ook serieuze en emotionele zaken kwamen aan bod. We zullen je aanbevelen bij onze vrienden!”

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

De rol van de trouwambtenaar

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven