Trouwen bij Ceremonique « Huwelijk

Ceremonique

Molenstraat 41
5737 BV Lieshout Lieshout

06 23347947
info@ceremonique.nl
www.ceremonique.nl

Ensemble pour toujours, célébrer la vie!
Samen voor altijd, samen het leven vieren!

Een van de mooiste dagen van je leven, de trouwdag, jullie trouwdag!Ceremonique trouwambtenaar

Voor mij, Monique Verstappen-Driessen, is het voltrekken van huwelijken begonnen als hobby, maar inmiddels uitgegroeid tot een grote passie.

Een ceremonie om nooit te vergeten, geheel naar jullie wensen. Niets is te gek!

Ik mag het mooiste beroep uitoefenen wat er is. De verhalen vertellen van unieke mensen. Ik mag binnen kijken in jullie levens, in jullie harten. Samen komen tot een ceremonie, waarvan jullie en jullie gasten zullen zeggen: Dat was even kippenvel, we hebben ervan genoten! En zo moet het zijn.

Wat is nu mooier om twee mensen in de echt te kunnen verbinden op een manier die hen past als een jas. Tegenwoordig is alles, nou ja, bijna alles mogelijk om een ceremonie helemaal "op maat" te maken; jullie wensen te verwoorden met enthousiasme, passie, gevoel, soms een traan en natuurlijk met humor! Ik volg jullie graag naar jullie trouwlocatie in binnen- en buitenland.Monique Verstappen-Driessen Ceremonique

Hoe romantisch is het om te trouwen in dat prachtige kasteeltje waar jullie voorbij reden in Schotland, bij die waterval in Noorwegen waar je ten huwelijk bent gevraagd, op het strand in Spanje waar je zo graag met vakantie gaat, of in die prachtige achtertuin van jouw ouders.

Handfasting als huwelijksceremonie (het Keltische Huwelijk)

In plaats van het uitwisselen van trouwringen kun je ook kiezen voor handfasting. Het woord “handfasting” zegt het eigenlijk al: het “vastmaken” van de handen aan elkaar. Daarmee wordt jullie liefde voor elkaar gevisualiseerd. De rest van de huwelijksceremonie is vrij in te vullen, net zoals het traditionele huwelijk waarbij er ringen worden uitgewisseld. Ook tijdens deze ceremonie kunnen ringen gewisseld worden. Er wordt ook een akte van de handfastening opgemaakt, zodat jullie een blijvende herinnering hebben, samen met de knoop van de linten of touwen die gelegd is tijdens deze ceremonie. Alles is mogelijk, precies zoals jullie dat voor ogen hebben.Handfasting Ceremonique

Trouwceremonie kan ook in het Engels of Duits.

Enthousiast geworden? Ik maak graag kennis met jullie!

"Hoe vind je nu een geschikte BABS? Best lastig want je wilt toch een geschikt vinden voor je bijzondere dag.

Wij zijn in eerste instantie afgegaan op het voorkomen en kwamen bij Ceremonique uit. We vonden Ceremonique eruitzien als een leuke vlotte dame en dus hebben contact met haar opgenomen. Ik kreeg een vriendelijke en enthousiaste dame aan de lijn, niet te overdreven maar wel heel erg spontaan met de juiste dosis humor. We hebben vervolgens een afspraak gemaakt om kennis met elkaar te maken.Het gesprek verliep heel erg goed en waren er al snel uit dat wij Ceremonique als BABS op onze bruiloft wilden hebben.

Het valt niet mee om de juiste keuzes te maken bij het organiseren van een bruiloft en je moet aan honderdduizend dingen denken. Gelukkig konden wij bij Ceremonique terecht met al onze vragen. Ze heeft ons ook heel veel tips gegeven waar wij zelf niet aan hadden gedacht, maar uiteindelijk heel erg blij mee waren dat zij ons daarop had gewezen.

Ceremonique heeft zich vervolgens verdiept in onze levens en vrienden en familie benaderd om een juist beeld van ons te krijgen.

Op 20 mei 2023 was de grote dag en wat vonden we het spannend. Monique heeft de ceremonie geweldig begeleidt. Echt een vakvrouw!
Ceremonique heeft een perfecte inschatting gemaakt over de wijze waarop zij ons verhaal mocht vertellen. Erg verrassend was dat zij onze Spaanse gasten, in het Spaans welkom heette. Superleuk!
Ze heeft ook onze dochters van 6 en 3 jaar heel erg leuk betrokken en alle leuke anekdotes uit ons leven uitgelicht.

Ook alle gasten waren zeer over Ceremonique te spreken.
Het zegt volgens ons genoeg dat onze vriendin, die heel erg graag ten huwelijk gevraagd wil worden, een kaartje van Ceremonique had gescoord zodat zij haar ook kon vragen voor haar eigen bruiloft.

Wij zijn uiteindelijk super blij dat we gekozen hebben voor Ceremonique. De perfecte keuze voor een perfecte en prachtige ceremonie waar wij met heel veel plezier aan terugdenken!"

Een topper is het!

Liefs Noortje en Evert

 "Lieve Monique, Vanaf het begin hadden wij het fijne gevoel dat jij onze huwelijksceremonie op onze trouwdag zou leiden. Het contact verliep altijd heel ongecompliceerd en liefdevol! Het feit dat je de hele huwelijksceremonie in het Duits sprak, was voor ons ook een groot pluspunt aangezien de helft van onze vrienden en familie uit Zwitserland komt. :-) De huwelijksceremonie was zeer ontroerend en persoonlijk. Wij kunnen Monique alleen maar aanbevelen!”

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Kinderboek over trouwen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Oprecht verwonderd

Gerelateerde bedrijven