Trouwen bij Babs Deborah Trouwt « Huwelijk

Babs Deborah Trouwt

Johannieterstraat 35
4902 ZL Oosterhout

06 11124457
info@babsdeborahtrouwt.nl
www.babsdeborahtrouwt.nl

Zeg JA tegen de liefde! Zeg JA tegen Babs Deborah!

Fantastisch! Jullie gaan trouwen! De liefde vieren is altijd een goed idee en ik vier heel graag met jullie mee. Wettelijk trouwen of liever ceremonieel? Geen probleem! Trouwen in het buitenland? Geweldig, ik pak mijn koffer in en ga graag mee. Al getrouwd, maar zin om het nog een keer te doen? Briljant plan!Babs Deborah Trouwt

Worden jullie blij van:

  • Enthousiasme en interactie?
  • Een aanstekelijke lach?
  • Een vrolijke en swingende trouwambtenaar?
  • Persoonlijke aandacht voor jullie én voor jullie gasten?
  • Een op maat gemaakte, unieke ceremonie waar alles draait om jullie liefdesverhaal?
  • Een lekkere dosis humor en nuchterheid?

Op alles een JA? Dan is de kans heel groot dat wij goed bij elkaar passen. Met liefde verzorg ik jullie ceremonie. Uiteraard trouw ik iedereen; de liefde kent geen grenzen. Ik kan de ceremonie ook in het Engels verzorgen; handig als jullie veel internationale gasten verwachten. De grote dag…Er komt aardig wat bij kijken en er zijn verschillende mogelijkheden.

Welke optie jullie ook kiezen, ik garandeer jullie dat ik mijn stinkende best doe om er een onvergetelijke dag van te maken. Hoe ga ik te werk? Zodra jullie mij benaderd hebben, stel ik een telefonische of online kennismaking voor. Tijdens dit klikgesprek kunnen we kijken of we echt een match made in heaven zijn. Zodra jullie kiezen voor Babs Deborah Trouwt, plannen we een intakegesprek in.Deborah Vink Trouwambtenaar

Tijdens dat gesprek, wat meestal zo'n 2,5 à 3 uur duurt, vraag ik jullie het hemd van het lijf. Het liefst doe ik dit bij jullie thuis. Uiteraard bespreken we uitgebreid jullie wensen en ga ik daarna voor jullie aan de slag. Ik benader, als dat mag, ook graag jullie vrienden en familie. Ik ga denken, schrijven, schrappen, herlezen en dat een aantal keer. Vervolgens zien jullie mij op de grote dag: het feest kan beginnen!

Zin om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op.

“Wat een geluk hadden wij met Deborah als onze BABS. Het klikte meteen en wat een heerlijk mens is het! Zij heeft ons liefdesverhaal perfect overgebracht met een goede dosis humor op onze perfecte dag. Na de ceremonie kregen we ook al meteen zoveel complimenten van de gasten hoe geweldig leuk ze het vonden. Wij zijn enorm blij en dankbaar dat Deborah onze trouwdag compleet heeft gemaakt!”

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven