Trouwen bij Esther Trouwt « Huwelijk

Esther Trouwt

Harmonieplein 111
3603 BR Maarssen

06 48198051
info@esthertrouwt.nl
www.esthertrouwt.nl

Gefeliciteerd, super dat jullie gaan trouwen!

En dan willen jullie dat de huwelijksceremonie natuurlijk bijzonder is en het vooral over jullie gaat. De ceremonie is het persoonlijkste moment van je bruiloft dat je deelt met jullie familie en vrienden.  

Je kijkt elkaar in de ogen en jullie spreken de liefde en trouw naar elkaar uit in het bijzijn van jullie dierbaren. Ik zorg er voor dat dit belangrijkste moment ook écht bijzonder wordt. Een persoonlijke ceremonie waarin jullie centraal staan met de mensen die voor jullie belangrijk zijn. Met gevoel voor traditie, ontroering, interactie en natuurlijk humor! Op jullie dag komt alles samen; het leven, de liefde en de verbondenheid.Esther Trouwt

Trouwen in Nederland

Ik ben Esther en sinds 2003 ben ik beëdigd als trouwambtenaar. Sindsdien heb ik veel huwelijken gesloten in binnen- en buitenland. Betrokken, inlevend, informeel, spontaan, humor en liefdevol zijn woorden die op mij van toepassing zijn. Mijn toespraken kenmerken zich door de interactie die ontstaat met jullie én met jullie gasten. Ook voor familie en vrienden is het een heel bijzonder moment en die betrek ik er maar al te graag bij. Zo ontstaan er verrassende en vaak ook hilarische momenten. Ik werk vanuit jullie wensen en ik denk met alle plezier met jullie mee om jullie dag onvergetelijk te maken.

Ik verzorg ook speeches in het Engels en buitenlandse gasten worden zeker niet vergeten en ik trouw iedereen. Zijn jullie enthousiast geworden, dan kom ik graag met jullie in contact voor een eerste online kennismaking. Mijn motto; vier de liefde iedere dag, het is te mooi om een dag over te slaan! Esther Pasman trouwambtenaar

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland is natuurlijk fantastisch en ik reis graag met jullie mee waar ook ter wereld! Ik heb al verschillende huwelijken ceremonieel mogen sluiten en genoten van de sferen in Portugal, België, Frankrijk, Spanje en Italië. Hoe heerlijk is het om met familie en vrienden samen een paar dagen te genieten op een locatie die jullie met zorg hebben uitgekozen en met elkaar onvergetelijke herinneringen te maken!

Italië heeft een speciaal plekje in mijn hart en sinds 2021 hebben we een huis in Le Marche. Trouwen in de glooiende heuvels met prachtige uitzichten, het heerlijke eten en…schitterende trouwlocaties. 

“Vanaf het eerste moment voelde het meteen vertrouwd. Esther overtrof al onze verwachtingen! Wauw, wat heb jij een feest van onze dag gemaakt. Een persoonlijk verhaal met de juiste lading, een lach, een traan. Het was meer dan perfect. We gaan je zeker zien op een van de bruiloften van onze vrienden! Lieve Esther, nogmaals bedankt!”

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Oprecht verwonderd

Gerelateerde bedrijven