Trouwen bij Florax Trouwambtenaar « Huwelijk

Florax Trouwambtenaar

Hoevesteeg 50
6975 AG Tonden

06 53138399
info@florax.nl
www.florax.nl

Say Yes to... Elly

Jaa. Jullie gaan trouwen of gaan een geregistreerd partnerschap aan? Gefeliciteerd! En nu zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar die bij jullie past...

Florax Trouwambtenaar

 

Trouwambtenaar voor binnen- & buitenland


Mijn naam is Elly Florax en als babs heb ik al vele huwelijken in binnen- en buitenland mogen sluiten. Voor mij is trouwen of een geregistreerd partnerschap de ultieme vorm om tegen elkaar te zeggen: ”ik hou van jou en met jou wil ik mijn leven delen en iedereen mag dat weten.” En ik vind het een eer dat ik als babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) of als ceremoniespreker die liefde officieel mag maken.

 

Jullie perfecte trouwdag


De trouwdag is jullie dag en die moet perfect zijn en ik denk dan ook graag mee hoe we het officiële of ceremoniële gedeelte van de huwelijksdag op jullie manier vorm kunnen geven. Ik besteed veel aan de manier waarop jullie de ceremonie voor je zien. Ik geef adviezen en heb originele ideeën, hou een persoonlijke toespraak en zorg ervoor dat de ceremonie precies wordt zoals jullie graag willen. En misschien nog wel een beetje meer.Elly Florax trouwambtenaar


Alles kan en mag

Alles kan en niks is gek genoeg, want zoals gezegd: Het is jullie dag! Vrienden, (jullie) kinderen of ouders kunnen we, indien gewenst, een rol geven tijdens de ceremonie. 

Een huwelijk is een huwelijk of dat er nu eentje is tussen man-vrouw, vrouw-vrouw of man-man. Ik ben er trots op dat in Nederland mensen van het gelijke geslacht met elkaar mogen trouwen en verzorg dus met alle liefde jullie ceremonie, heel graag zelfs!

Benieuwd… laten we dan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen.

Graag tot ziens,
Elly Florax

"We hebben een onwijs mooie dag gehad en alles was super geregeld  je bent een topper. Bedankt hiervoor. Een dag om nooit meer te vergeten!"

Gerelateerde artikelen

Oprecht verwonderd

Kinderboek over trouwen

Trouwen in Gelderland

De rol van de trouwambtenaar

Gerelateerde bedrijven