Trouwen bij Mooie Momenten Vieren « Huwelijk

Mooie Momenten Vieren

Beerseweg 7
5087 TP Diessen

06 83222879
info@mooiemomentenvieren.nl
www.mooiemomentenvieren.nl

Lief aankomend bruidspaar!

Druk met jullie voorbereiding en nu iemand zien te vinden die van jullie huwelijksceremonie niet zo maar een mooi moment maakt, maar een onvergetelijk mooi moment! Hét moment van jullie trouwdag.Mooie momenten vieren

Van alle mooie momenten van een huwelijksdag mag het officiële gedeelte toch wel de kers worden genoemd op de taart. Het is dé gelegenheid om in woorden en muziek jullie verhaal te vertellen wat zorgt voor warmte en verbinding. Heel graag maak ik samen met jullie dit verhaal en zorg ik voor een persoonlijke ceremonie die helemaal van jullie is.

Zelfstandig trouwambtenaar

Als beëdigd Trouwambtenaar of ook wel genoemd BABS heb ik de vrijheid om jullie huwelijk te sluiten waar jullie maar wensen. Met liefde en plezier voltrek ik jullie huwelijk op jullie gewenste locatie, ik reis door het hele land en ga zelfs graag met jullie mee naar het buitenland. Uitgebreid neem ik de tijd om jullie verhaal te vangen, vorm te geven en te vertellen, zodat het recht doet aan de mensen en het moment.Lisette van der Sande trouwambtenaar

Ik inspireer je met ideeën om uit te komen bij de vorm die het beste past. Met als resultaat, een uiterst persoonlijke ceremonie die raakt, recht doet en bij blijft. En als het om het vieren van de liefde gaat, durf ik ook buiten de lijntjes te denken. Waar het om gaat is, jullie grote dag wordt gevierd zoals jullie dat in gedachte hebben.

Passie, hart en ziel

Ik voel me een bevoorrecht mens te kunnen doen waar mijn hart van open gaat. Ik kan er mijn passie, mijn hart en ziel in kwijt, ik hou van de ontmoetingen met diverse mensen, de levensverhalen, de echtheid van het leven!

Bereid je alvast maar voor op een flink pak 'huiswerk' wanneer je 'Ja' zegt tegen mij als jullie Trouwambtenaar! We gaan samen werken aan jullie ceremonie, waar ik graag samen met jullie ruim de tijd voor neem zodat ik jullie echt kan leren kennen. Want tijdens de huwelijksceremonie dompel ik jullie graag onder met mooie woorden, verbindende woorden, warme woorden, woorden welke jullie verhaal vertellen, jullie liefdesverhaal, een verhaal wat jullie nog lang zullen koesteren.Babs Lisette van der Sande

Een belangrijk onderdeel van mijn voorbereiding is mijn contact met een aantal mensen die dicht bij jullie staan en in jullie leven een belangrijke rol spelen, ik ga op zoek naar de details en bijzondere anekdotes, zodat het een verhaal wordt wat jullie raakt recht in het hart.

Ik kijk er enorm naar uit jullie te ontmoeten, tot snel!

"Het was een fantastische dag! Lisette had een heel persoonlijk en mooi verhaal geschreven waarin wij als personen perfect neergezet zijn. Niet te veel no nonsens en stijfheid maar juist het plezier om ons te mogen trouwen straalde er vanaf!"

Gerelateerde artikelen

Oprecht verwonderd

Kinderboek over trouwen

Trouwen in Brabant

De rol van de trouwambtenaar

Gerelateerde bedrijven