Trouwen bij Trouwambtenaar Sven « Huwelijk

Trouwambtenaar Sven

Monarchstraat 40
5641 GJ Eindhoven

06 34334373
jaikwil@trouwambtenaarsven.nl
www.trouwambtenaarsven.nl

Humor, liefde en persoonlijk!

Humor, liefde en persoonlijke aandacht zijn eigenschappen die bij mijn ceremonies horen. Op jullie trouwdag gieren de spanningen en emoties door je lijf. Voor mij is een dag dan ook geslaagd als ik jullie op je gemak kan stellen en het gevoel kan geven dat alles goed komt.

Tijdens de trouwceremonie betrek ik familie en dierbaren graag in jullie verhaal. Daarnaast zal ik zorgen dat ik jullie levens- en liefdesverhaal zo persoonlijk mogelijk vertel en breng ik jullie en de gasten graag aan het lachen. Uiteraard hoort daar ook een volmondig JA bij!

Reacties die ik achteraf vaak hoor zijn: "Jouw verhaal was heel persoonlijk en vooral niet standaard", "We hebben echt zo gelachen bij jou" en "We hadden echt het gevoel dat je het bruidspaar al jaren kent".
Trouwambtenaar Sven uit Eindhoven

Wie ben ik?

Ik ben Sven Wildenberg, 36 jaar en geboren en getogen Eindhovenaar. Ik woon hier samen met mijn vriendin Femke (ja inderdaad vriendin), ons zoontje Guus en kat Phoebe. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met koken (op de bbq), tennissen, geocaching (leg ik uit bij onze kennismaking) en maken wij graag verre reizen.

Daarnaast ben ik een groot fan van Harry Potter en uiteraard ook PSV. Vandaar dat ik regelmatig met vrienden te vinden ben in het stadion. Als Brabander kan ik uiteraard het carnaval niet overslaan. Mocht je daarom een polonaise voorbij zien komen, dan is er een grote kans dat ik er in meeloop.

Kennismaken?

Hebben jullie het idee dat ik de aangewezen persoon ben om jullie ceremonie onvergetelijk te maken? Neem dan contact op via www.trouwambtenaarsven.nl en dan zien we elkaar hopelijk snel!

Gerelateerde artikelen

Oprecht verwonderd

Kinderboek over trouwen

Trouwen voor een dag

Trouwen in Brabant

Gerelateerde bedrijven