Trouwen bij Jullie Ceremonie « Huwelijk

Jullie Ceremonie

Wilderen 181
4817 VC Breda

06 42091748
info@jullieceremonie.nl
www.jullieceremonie.nl

En wat is hierop jullie antwoord?

Gaan jullie trouwen? Jullie zijn niet standaard? Het ja-woord is voor jullie niet een tussendoortje? Houden jullie van een moderne, interactieve, warme en persoonlijke toespraak tijdens de ceremonie, waarbij een lach en soms een traan op hun plaats zijn?

Trouwen zoals jullie willen, verrassend, vernieuwend, van en vóór jullie. Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Graag maak ik de trouwceremonie voor jullie een bijzonder moment in jullie leven. Samen maken we er echt iets tofs van. Hoe? Met mij natuurlijk :-)

Zelfstandig trouwambtenaar

Graag stel ik mezelf even voor, mijn naam is Mascha van Kakerken. In de weken voor de grote dag hebben we meerdere contactmomenten met elkaar. Jullie krijgen ook huiswerk en achter de schermen informeer ik bij jullie dierbaren om nog meer over jullie te weten te komen. Zo krijgen jullie een speech met alle details die nu juist zo leuk zijn om over jullie te horen. Uiteraard verloopt alles in goed overleg met jullie. Maatwerk dus!
Trouwambtenaar Mascha van Kakerken

Trouwen is mijn passie. Ik ben een echte Brabantse met een vrolijk karakter. Goedlachs, maar op de juiste momenten ook serieus. Ik ben werkzaam als trouwambtenaar voor de Gemeente Moerdijk en zelfstandig met Jullie Ceremonie.

Ruimdenkend, integer en informeel, zijn de sleutelwoorden waarmee ik een goed trouwambtenaar wil zijn. Jullie wensen zijn leidend. Juist de vele verschillende wensen van zoveel verschillende bruidsparen maakt voor mij de taak als trouwambtenaar zo bijzonder. En zijn jullie er nog niet aan uit hoe je de ceremonie precies invult? Ik denk met jullie mee! Hoe leuk is dat?

Of écht uniek trouwen? Wellicht is onze 'duo-ceremonie' iets voor jullie. Neem hiervoor een kijkje op onze website.

Graag tot ziens!

Liefs, Mascha

Gerelateerde artikelen

Oprecht verwonderd

Kinderboek over trouwen

Trouwen in Brabant

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Gerelateerde bedrijven