Trouwen bij Topceremonie « Huwelijk

Topceremonie

Muiderkring 2
4873 GV Etten-Leur

076 5022210
greet@topceremonie.nl
www.topceremonie.nl

Voor een perfecte ceremonie

Trouwen is altijd een hoogtepunt in je leven. Of je nu jong en vol enthousiasme start met je lief, of dat jullie na veel tegenslagen een tweede kans grijpen met déze partner, het moet áltijd een tactvol blij, sprankelend en super  enthousiasmerend verhaal zijn en overstromen van eerlijke bedoelingen.

Mijn naam is Greet van Voorden. Al 25 jaar deel ik mijn ervaring en passie als trouwambtenaar  met bruidsparen, met alle drie je eigen kinderen mogen trouwen als hoogtepunt. Alle soorten lief en leed in een super mooi verhaal mogen omzetten is telkens weer een energiegevende uitdaging voor mij.

CORONA tegenvaller? Alleen Topceremonie garandeert Gratis Uitstel Garantie.
Trouwambtenaar Greet van Voorden

Jullie verhaal

Kunnen adviseren, soms bijsturen maar vooral met zorg begeleiden in al die keuzes die gemaakt moeten worden in het voortraject, ook dat is écht mijn ding. Hoeveel extra tijd dat ook kost, trouwen is immers zo iets unieks, het moet gewoon perfect worden, klaar.

Natuurlijk zit in jullie verhaal alles verwerkt wat fijn is om te horen voor jullie en je dierbaren. Ik ken inmiddels de kneepjes van het vak, en live via mail of telefoon kom ik ontzettend veel aan de weet😊 

KINDEREN. Hoe leuk als ook zíj jullie kunnen verrassen? Ik vind altijd manieren om dat te realiseren.

TRIESTE ERVARINGEN. Ook dat krijgt een plekje als jullie dat willen, maar wél met voorbeeldtekstjes, nooit geen verrassingen. 

OMZETTING. Geregistreerd Partnerschap omzetten in een Huwelijk? Eindelijk toch dat feest beleven dat jullie voor ogen hadden.

HERBEVESTIGING van je liefde in een  ceremoniële vorm, ook dat is mogelijk.

Drie maanden voor de grote dag, is na het nodige voorcontact en locatiebezoek, ons grote gesprek bij jullie thuis. Nu slaan we spijkers met koppen en delen al onze voorbereide informatie. De week er meteen na werd  vrijgehouden en ga ik de intimi bellen, jullie verhaal in elkaar zetten, de herinneringsakte en eventuele kinderaktes ontwerpen. De laatste check is de week voor de bruiloft.

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Trouwen voor een dag

Trouwen in Brabant

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Gerelateerde bedrijven