Trouwen bij Face Design « Huwelijk

Face Design

Ruimzicht 85
1068 CP Amsterdam

06 55920270
info@facedesign.nl
www.facedesign.nl

Exclusieve bruidsstyling in make-up en haar

Onder leiding van Hilda Jonkman verzorgt Face Design, zowel bruidsmake-up als haarstyling. De totale styling in één hand is een garantie voor een prachtig resultaat. Geraffineerde aanpassingen benadrukken je mooiste gezichtkenmerken. Want op de dag van je leven, wil je stralen als nooit tevoren.Bruidsvisagist in Amsterdam

Omdat de trouwdag op zich al spannend genoeg is, komt de bruidsvisagist naar je toe. In een voor jouw vertrouwde omgeving- of dit nu bij jou aan huis is of elders- word je prachtig gestyled. De proefsessie wordt doorgaans in de stijlvolle Face Design Studio in Amsterdam gehouden. Mocht je voorkeur hebben voor een andere locatie, laat het gerust weten.

Face Design voor een stralende VIP-look op jouw mooiste dag! 

Wij werken uitsluitend met professionele cosmetica producten. De belangrijkste cosmetica merken zijn: INGLOT, MAC, CHANEL, NARS en DIOR. Deze merken, in combinatie met de juiste visagie technieken, staan garant voor een langblijvend resultaat. Niet alleen tijdens de plechtigheid maar ook gedurende de rest van je huwelijksdag.

Gerelateerde artikelen

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Trouwen in Noord-Holland

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Gerelateerde bedrijven