Trouwen bij Make Up & Zo « Huwelijk

Make Up & Zo

Havezathenallee 57a
8043 WL Zwolle

06 41283481
dz@makeupenzo.nl
www.makeupenzo.nl

Bruidsmake-up & Bruidskapsels

De mooiste versie van jezelf, zoals jij bent, dát is waar ik voor ga!
Een natuurlijk ogende make-up met een prachtig kapsel erbij, dát is waar ik voor sta.

Een mooie make-up en het juiste bruidskapsel laten je stralen en geven je zelfvertrouwen. Zo wil jij toch ook JA zeggen tegen je liefste? Met mijn kennis, ervaring, enthousiasme en passie kan ik de gewenste look creëren waar jij je prettig bij voelt.Bruidsvisagie door Make Up & Zo Zwolle

Wat heb ik jou te bieden?

Ik zorg ervoor dat je ontspannen en op je allermooist aan je trouwdag begint. Je krijgt een bruidsmake-up en een kapsel die bij jou passen en de hele dag goed blijven zitten. Ik werk uitsluitend met producten van hoogwaardige kwaliteit zoals MAC, Chanel, Dior, Tigi, Lóreal en Sebastian, om jou zo een langdurig en optimaal resultaat te kunnen garanderen.

Hoe ga ik te werk?

Na het inplannen van jullie trouwdatum maken we een afspraak voor de try-out. Deze proefsessie vindt zo'n drie tot zes weken voor jullie bruiloft plaats. Ik neem dan de tijd om jou beter te leren kennen en om jouw wensen door te spreken. We kijken samen wat bij jou past en ik geef je een professioneel advies.Bruidsvisagie door Make Up & Zo Zwolle

Ik kijk dan onder meer naar je eigen stijl, de vorm van je gezicht, je trouwjurk en naar de kleuren van je trouwboeket. Je krijgt meteen een duidelijk beeld hoe prachtig je er op jullie trouwdag uit zult zien. Weer een zorg minder! Op de trouwdag zelf kom ik uiteraard naar je toe, zodat je in ontspannen sfeer en in je eigen omgeving de dag kan beginnen.

Make-up & Kapsel daggasten

Ook kan ik het haar en de make-up van jullie daggasten verzorgen. Denk aan (schoon)moeder, (schoon)zussen, getuigen, vriendinnen. Dan zien zij er ook extra feestelijk uit!

"Ik kan Make-up & Zo aan iedereen aanbevelen. Diana nam alle tijd om te luisteren naar mijn wensen. Ze keek goed naar wat er bij mij pastte. Ze liet mij er natuurlijk en fantastisch uitzien!"

Gerelateerde artikelen

Large_wittetanden_bruiloft

Stralend (gebit) op jullie trouwdag

Large_haaraccessoires

Bloemen in je haar

Large_bruidsaccessoires_sillystuff

Bruidsaccessoires laten je stralen

Large_bruidsmake-up_bruid_huwelijk

Denk hierover na bij het creëren van de perfecte bruidslook

Gerelateerde bedrijven