Trouwen bij Daniëlle Rekelhof Hair & Makeup artist « Huwelijk

Daniëlle Rekelhof Hair & Makeup artist

Bruidsvisagist
8042 Zwolle

06 29220098
info@daniellerekelhof.nl
www.daniellerekelhof.nl

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Ik ben Daniëlle Rekelhof en werkzaam als visagist en hairstylist aan huis in Zwolle en omgeving. Het lijkt mij ontzettend leuk om met jou in contact te komen en jouw bruidskapsel en make-up te verzorgen.

Naast een prachtig decor en dé jurk van je dromen wil jij natuurlijk stralen op je trouwdag en je op jouw allermooist voelen. Mijn passie als bruidsvisagist is het creëren van een weddinglook waar jij je gelukkig bij voelt, zoals jij bent en jezelf als bruid ziet! Met liefde voor het vak en respect voor wie jij bent en wat jij wilt, komen we samen tot jouw perfecte plaatje. 
Daniëlle Rekelhof Bruidsvisagiste in Zwolle

Passie voor bruidsvisagie

Al jong wist ik wat ik later graag wilde doen, namelijk kapster worden. Ik weet nog goed dat dat beroep voor mij echt iets bijzonders betekende. Anderen zich nog mooier laten voelen door het veranderen van hun kapsel, dat leek mij geweldig. Al snel wist ik dat ik het allerliefst het mooiste totaal plaatje wilde creëren.

Voor mij betekende dit een opleiding visagie, waaraan ik begon nadat ik mijn all-round kappers diploma behaalde. Ik vond een fotostudio waar ze op zoek waren naar een visagist en hairstylist. Tijdens het werk in de kapsalon en in de fotostudio kwam ik er echt achter wat ik een van de leukste dingen vond: bruiden mogen helpen op die ene speciale dag.
Daniëlle Rekelhof Bruidsvisagiste in Zwolle

Jij staat centraal

Al die ervaring en ontzettend veel passie voor mijn vak zie je terug in mijn werk. Ik zou het ontzettend leuk vinden jou te mogen helpen, de bruid te zijn waar jijzelf als kleine meid van droomde. Romantische kapsels, bohemian stijl, natuurlijk mooi. Deze thema's zijn een rode draad in al mijn werk, waarin jij als prachtige bruid centraal staat.

Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de professional die jou mag helpen op jullie trouwdag. Tijdens de eerste kennismaking hoop ik je een duidelijk beeld te geven van wie ik ben en hoe ik werk, zodat jij kunt bepalen of dit voor jou goed voelt.

Wil je meer informatie bekijk dan mijn website. Hier vind je ook een portfolio van mijn werk. Heb je vragen, neem dan zeker contact op! Dan spreek ik je snel.

Liefs, Daniëlle

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Trouwen in Overijssel

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Gerelateerde bedrijven