Trouwen bij Esther van 't Zelfde Beauty & Styling « Huwelijk

Esther van 't Zelfde Beauty & Styling

Steijnlaan 94
4818 EW Breda

06 24808087
esther.vt.zelfde@gmail.com
www.esthervantzelfde.nl

Met de juiste bruidsvisagie voel jij je op je mooist

Wat leuk je gaat trouwen, van harte met je verloving! Dat betekent dat je veel leuke dingen mag gaan regelen om er daadwerkelijk de mooiste dag van je leven van te maken. En op die dag wil je natuurlijk stralen als nooit tevoren.

De bruidsjurk vormt een belangrijke wowfactor, maar mistens zo belangrijk is de bruidsvisagie. Immers bij jouw perfecte jurk hoort  ook het perfecte bruidskapsel en bruidsmake-up!
Bruidsvisagist Esther van 't Zelfde

Wat ga je doen met je haar en make-up?

Ga niet op trends af, maar kijk wat er bij jou past. Niet iedere trend past namelijk bij je. Je moet je vooral jezelf voelen en op je mooist. Dan straal je dat ook uit. Met de juiste make-up kun je de sterke punten in je gezicht accentueren en de oneffenheden camoufleren.

Voor bruidsvisagie ben je bij mij, Esther van 't Zelfde, aan het juiste adres! Met mijn jarenlange ervaring als professioneel visagist & haarstylist heb ik al veel bruiden mogen laten stralen. Mijn passie is om voor jou de perfecte look te creëren, eentje die bij jou past. Ik wil je niet alleen mooier, maar vooral ook gelukkiger maken. Of het nu gaat om visagie of haarstyling, ik ga graag met je aan de slag en luister goed naar jouw wensen.

Neem gerust eens een kijkje op mijn site voor mijn portfolio en de verschillende bruidsarrangementen.

Onderste vier foto's van CARJ studio

Gerelateerde artikelen

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Always Forever Trouwbeurzen 2024

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Gerelateerde bedrijven