Trouwen bij FBLS Weddings « Huwelijk

FBLS Weddings

Esperantoplein 6
6311 AC Ransdaal

06 24126145
hello@fblsweddings.com
www.fblsweddings.com

FBLS (Fabuloes) Weddings & Events

Al sinds 2009 is FBLS weddings dé specialist op het gebied van Trouwen in Limburg. De glooiende Limburgse heuvellandschappen bieden een scala aan mogelijkheden voor jullie bruiloft. Van mooie landhuizen en hoeves tot eeuwenoude kastelen, ruïnes en kerkjes. Prachtige buitenlocaties die ideaal zijn voor kleine intieme bruiloften in een wijngaard of grote festivalweddings middenin een weiland.

Niets is te gek en alles is mogelijk! FBLS weddings droomt graag met jullie mee en zorgt ervoor dat in samenwerking met de beste leveranciers, jullie love story werkelijkheid wordt. Want dat is wat we doen, we zetten jullie unieke liefdesverhaal om in de dag van jullie leven. We zeggen niet voor niets; Your Story is Our Ambition.
Weddingplanners Limburg

Weddingplanner & Professioneel Ceremoniemeester

Wanneer wij de Weddingplanner van jullie bruiloft mogen zijn, betekent dit dat wij de volledige organisatie van jullie bruiloft uit handen nemen. Van het bezoeken en uitzoeken van een locatie tot alle leveranciers. We maken afspraken en leggen jullie de keuzes voor. Ook bewaken we jullie budget, adviseren we in het type huwelijk en zijn we continue bereikbaar. Wanneer jullie de organisatie graag zelf doen, nemen we dit graag ongeveer 4 weken voor de bruiloft uit handen.

Voor ons is dit het moment waarop organiseren over gaat in professioneel ceremoniemeesterschap. In deze rol zijn we het aanspreekpunt voor jullie gasten en de leveranciers maar met name ook jullie rechterhand. Vier weken van tevoren hebben we gezamenlijk het laatste locatiebezoek en worden alle puntjes op de ‘i’ gezet. Vanaf dat moment is het draaiboek leidend en hoeven jullie alleen nog maar te genieten. Alle afspraken worden gedubbelcheckt, afgestemd en gefinetuned voor de grote dag zelf.
Weddingplanners FBLS Wedding

Tijdens jullie trouwdag zijn we jullie rechterhand, ontvangen we de bloemen, taart etc. en zijn we aanspreekpunt en ontvangen we alle leveranciers. We ontvangen gasten, assisteren tijdens de fotoshoot, brengen de cadeaus naar huis of de hotelkamer en checken deze in, zorgen voor jullie persoonlijke en belangrijke eigendommen en… nog veel meer.

Ons leren kennen?

Volg ons op instagram, luister naar de FBLS Wedding Podcast of maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek op onze website: fblsweddings.com.

Tip! Toch liever zelf aan de slag met het plannen van jullie bruiloft? Ga dan naar onze Viva La Wedding webshop met tools om het plannen van jullie bruiloft nog leuker te maken en de belangrijkste mijlpalen in de voorbereiding te vieren. Leuk om cadeau te geven én te krijgen.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

DIY-projecten voor een bruiloft met een extra persoonlijke touch

Gerelateerde bedrijven