Trouwen bij Ja! Wij willen trouwen « Huwelijk

Ja! Wij willen trouwen

Marmotberg 43
4708 NG Roosendaal

06 33188192
info@jawijwillentrouwen.nl
www.jawijwillentrouwen.nl

Laten we de liefde vieren

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen. De voorbereidingen op jullie grote dag zal een leuke, maar ook een spannende tijd zijn. Een bruiloft plannen is een hele onderneming. Maar vergeet ook niet om te genieten. Het zou zonde zijn als je opgeslokt wordt door plan-stress. Ik help jullie graag waar nodig in de aanloop naar en gedurende jullie trouwdag.
Ja wij willen trouwen Weddingplanner

Mijn naam is Chantal van Geel, het gezicht achter Ja! Wij willen trouwen. Met mijn persoonlijke, betrokken en enthousiaste aanpak en oog voor detail ontzorg ik jullie graag, zodat jullie optimaal kunnen genieten.

Weddingplanner

Als ervaren weddingplanner kan ik jullie adviseren hoe en wanneer te beginnen met de planning en organisatie. Hierna kunnen jullie zelf aan de slag. Het kan ook zijn dat jullie al een heel eind op weg zijn, maar nog even een laatste check willen om zeker te weten dat aan alle details is gedacht.

Daarnaast is het mogelijk tijdens een brainstormsessie al jullie wensen en mijn ideeën te bespreken. Hierna ga ik aan de slag met een compleet draaiboek en regel (steeds in overleg met jullie natuurlijk) jullie gehele trouwdag. Je kunt er op vertrouwen dat alles dan tot in de puntjes is geregeld.
Weddingplanner Roosendaal Chantal van Geel

Weddingstylist

Op jullie trouwdag willen jullie dat alles er tiptop uitziet. Steeds vaker zie je dat bruiloften picture perfect worden gestyled. Ja! Wij willen trouwen heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat jullie locatie perfect aangekleed wordt. Mooi gedekte tafels een romantische trouwsetting en een sfeervol gedecoreerde feestzaal; alles in de stijl die bij jullie past.

Trouwambtenaar

Elk bruidspaar is uniek. Daarom vergt elke ceremonie een persoonlijke benadering. Als jullie trouwambtenaar wil ik jullie graag toespreken op de manier die bij jullie past. Geen standaard toespraak. Er zijn heel veel leuke en mooie dingen te bedenken die de ceremonie ook echt eigen maken. Van jullie zelf gekozen trouwlocatie, tot een mooi woordje van een dierbare in jullie leven, (live-)muziek enz. Jullie trouwceremonie moet een onvergetelijk moment worden. Een moment met een lach en een traan.
Trouwen in Italië

Trouwen in Italië

Altijd al willen trouwen in bella Italia en dan ook nog eens in een B&B Vol Liefde? Sinds kort is het mogelijk te trouwen in de huiselijke sfeer van het authentieke Casa Valduggia. De twee eeuwen oude Italiaanse woning met een heel bijzondere tuin is misschien wel het decor van jullie bruiloft. Valduggia ligt tussen het natuurgebied Monte Fenera en Lago d’Orta. Een adembenemnde omgeving voor jullie trouwreportage. 

Dus zijn jullie op zoek naar iemand die jullie kan helpen bij het realiseren van jullie wensen voor jullie bruiloft, neem dan vrijblijvend contact op en ik kijk graag met jullie mee.

Gerelateerde artikelen

Aftellen tot jullie bruiloft

Dinsdag 26 september: Wedding Event Kaatsheuvel

4 tips om een uniek huwelijksfeest te organiseren

Lampionnen als trouwdecoratie

Gerelateerde bedrijven