Trouwen bij Festival Bruiloft « Huwelijk

Festival Bruiloft

Neerloopweg 3 A11
4814 RS Breda

076 7856161
info@wizardevents.nl
www.wizardevents.nl

Jullie bruiloft in festivalstijl

Ook zo gek op het zomerse festivalgevoel waarbij alles kan en mag? En hebben jullie een eigen tuin of weiland ter beschikking of kiezen jullie voor een van onze trouwlocaties? Dan toveren wij deze volledig om in een festivalterrein!

Willen jullie die Bohemian- of Ibiza-aankleding voor jullie bruiloft, dat leuke bandje, de perfecte stretchtent, die gave photobooth en vinden jullie dat een foodtruck ook niet mag ontbreken? Het ervaren team van Wizard Events zorgt er voor dat jullie trouwdag echt perfect zal zijn.
Festival Bruiloft door Wizard Events

Een unieke ervaring

Festivalbruiloften zijn helemaal hot. Het is dé manier om de liefde te vieren! Vergeet de traditionele, statische bruiloft en ga voor de vrije geest. Lekker buiten onder stretchtenten, zittend aan lange tafels in het gras of in loungezitjes om de vuurkorf. Barretjes, foodtrucks, bbq, lichtletters, bamboe en lampionnen. Niets moet en alles kan. Een festivalwedding is ongedwongen, een unieke ervaring voor alle gasten en een garantie voor een onvergetelijke dag! En de nacht kun je beleven in jullie eigen Tipitent op de festivalcamping.

Wizard Events is er voor jullie, met raad en daad, vanaf het eerste bezoek aan onze website totdat de laatste gast vertrekt. Het enige dat jullie hoeven te doen is genieten van de dag en van elkaar.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Gerelateerde bedrijven