Trouwen bij Yes we do! Weddingevents « Huwelijk

Yes we do! Weddingevents

Jan Teunisstraat 14
4731 SN Oudenbosch

085 3019221
info@yesweddings.nl
www.yesweddings.nl

Yes we do! houdt van een uitdaging

Yes, jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd! Een leuke en spannende tijd op weg naar jullie trouwdag is aangebroken. Al het plannen, maken van to-do lijstjes en het maken van keuzes zorgt voor volle agenda's. Yes we do! biedt jullie graag de helpende hand.

Zijn er wel losse ideeën, maar nog niet het perfecte totaalplaatje? Wij kunnen jullie complete trouwdag organiseren, maar het is ook mogelijk dat wij een aantal onderdelen op ons nemen. Dit kan qua planning, bruiloftstyling en als ceremoniemeester.
Olsen Gerrits als weddingplanner

Jullie droombruiloft op maat

Yes we do! heeft veel contact met een groot aantal trouwspecialisten: van trouwkaart tot bedankjes en van cateraar tot fotograaf. Doordat wij weten wat wij van onze partners kunnen verwachten, weten wij ook wat wij jullie als bruidspaar kunnen bieden. Omdat geen bruidspaar hetzelfde is en een standaard bruiloft dus niet bestaat, zoeken wij altijd naar de leverancier die bij jullie wensen past. Hierin gaan wij geen uitdaging uit de weg. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Yes we do! helpt jullie graag met het organiseren van jullie droombruiloft. Dit kan ook in het buitenland zijn. Onze passie voor dit prachtige vak zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is voorbereid en wordt uitgevoerd. 

Gerelateerde artikelen

9 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Aftellen tot jullie bruiloft

Always Forever Trouwbeurzen 2024

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Gerelateerde bedrijven