Trouwen bij Lot's Weddings & Events « Huwelijk

Lot's Weddings & Events

Langstraat 2B
4661 SE Halsteren

06 42639562
info@lotsweddingsenevents.nl
www.lotsweddingsenevents.nl

Lot’s Weddings & Events ontzorgt van A tot én met Z

Allereerst: gefeliciteerd! Jullie willen gaan trouwen. Wat ontzettend tof om te horen, want er is niets zo mooi als de liefde vieren. Dit willen jullie natuurlijk vieren met de mensen die je dierbaar zijn. Op een dag waarop alles en iedereen samenkomt: jullie bruiloft!Lot's Weddings & Events

Maar nu komt het...

Waar begin je mee? Wat kost een bruiloft? Waar willen jullie trouwen? Er zullen vast genoeg vragen opkomen, maar no stress! Lot's Weddings & Events helpt jullie graag bij de organisatie van jullie bruiloft en zorgt dat jullie én jullie gasten onbezorgd kunnen genieten van toch wel een van de meest bijzondere dagen van je leven.

Anne-lotte, eigenaresse van Lot's Weddings & Events, volgt haar hart en leven met passie voor het vak. Jullie dag zonder stress kan echt. Een onvergetelijke bruiloft organiseren die bij jullie past? Met een dosis enthousiasme organiseert en coördineert zij jullie bruiloft! Een professional, die door haar jarenlange ervaring in de evenementen- en trouwbranche als geen ander weet hoe jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen.Anne-Lotte weddingplanner


Klanten omschrijven Anne-lotte als een creatieve duizendpoot met veel gevoel voor styling. Zij regelt alle voorbereidingen voor jullie huwelijk en op de dag zelf is ze aanwezig als ceremoniemeester, zodat jullie en jullie gasten optimaal kunnen genieten. Want met elkaar vieren jullie deze bijzondere dag, waar nog jarenlang liefdevol over gesproken wordt.

"Mede dankzij Anne Lotte hebben wij een fantastische dag gehad. Ze denkt super goed mee en voelde goed aan hoe wij het wilden. Wij zouden haar zeker aanraden!"

Gerelateerde artikelen

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Tafeldecoratie op je bruiloft

Aftellen tot jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven