Trouwen bij Perfectly Planned by Denice « Huwelijk

Perfectly Planned by Denice

Johannes XXIII-singel 72
6416 HV Heerlen

06 16095552
denice@perfectlyplanned.nl
www.perfectlyplanned.nl

Creating unforgettable moments!  

Met 7 jaar ervaring als weddingplanner zijn jullie bij Perfectly Planned by Denice aan het juiste adres voor een onvergetelijke en onbezorgde bruiloft. Zowel voor een stressvrije voorbereidingstijd als een ontspannen dag zelf. Met verschillende mogelijkheden kunnen jullie zelf bepalen wat jullie uit handen willen geven. Perfectly Planned by Denice

Weddingplanner

Iedere bruiloft is anders en jullie als bruidspaar staan centraal. Jullie maken de keuzes, ik neem al het regelwerk uit handen en werk ondersteunend en adviserend. Mijn taak is om alle puzzelstukjes bij elkaar te zoeken en ze op de juiste plek te plaatsen, zodat jullie bruiloft steeds meer vorm krijgt naarmate de dag nadert. Als weddingplanner vind ik het belangrijk dat deze puzzel precies past.

Het is precies zoals jullie willen en ik zorg ervoor dat jullie stressvrij en zorgeloos naar de bruiloft kunnen toeleven. Ik maak een plan van aanpak, bewaak het budget, stel leveranciers voor en onderhoud contact met hen, ik ga met jullie naar locaties en leveranciers en zorg ervoor dat al het regelwerk gedaan wordt. Tenslotte maak ik een draaiboek van de huwelijksdag zelf.Perfectly planned by Denice weddingplanner Limburg

Professioneel Ceremoniemeester

Willen jullie graag zelf jullie bruiloft plannen en regelen, maar willen jullie op de dag zelf wel zorgeloos kunnen genieten? Dan kun je mij ook inhuren als professioneel ceremoniemeester. 1 maand voor de bruiloft neem ik de planning van jullie over, zodat jullie ontspannen de trouwdag ingaan.

Op de dag zelf ben ik de hele dag aanwezig als ceremoniemeester en coördinator. Ik ben het aanspreekpunt voor leveranciers, gasten en voor jullie. Kortom een professionele ceremoniemeester zorgt ervoor dat jullie een ontspannen huwelijksdag beleven, optimaal genieten en niet bezig hoeven te zijn met de organisatie tijdens de dag zelf!

Wil je meer weten?

Kijk op de website of plan hier een gratis kennismakingsgesprek. Volg mij op instagram voor leuke berichten en inspiratie!

“Denice heeft zich ingezet om alles op de dag zelf tot in de puntjes te laten verlopen. We zijn ontzettend blij met wat Denice allemaal heeft geregeld, het was geweldig! Ze is heel professioneel, ze heeft ervaring en dat merk je! Het was heel geruststellend dat wij op haar konden vertrouwen en wisten dat alles zou lopen zoals wij het graag wilden. Hierdoor hebben wij heerlijk kunnen genieten van onze fantastische dag! Denice, super bedankt!!"

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Hulp van vrienden op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven