Trouwen bij Sonja Spreekt & Verbindt « Huwelijk

Sonja Spreekt & Verbindt

Laan der Kruisheren 44
9617 EM Harkstede

-
info@sonjaspreektverbindt.nl
www.sonjaspreektverbindt.nl

Beeldschone & onvergetelijke ceremonies

Spreker & Verbinder met liefde

Sprankelend, enthousiast & humorrijk

Jullie gaan trouwen, wat een geweldig vooruitzicht! Ik kan niet wachten jullie te leren kennen en dat ik jullie liefdesverhaal mag gaan vertalen in mijn woorden!

De voorbereiding is gestart en jullie trouwdag moet natuurlijk de mooiste en meest liefdevolle dag uit jullie leven worden. Tijdens het organiseren van jullie bruiloft komen er 1001 dingen op jullie af en zo ook de zoektocht naar een zelfstandig trouwambtenaar die perfect bij jullie past. Eentje die ervoor kan zorgen dat jullie van een beeldschone en onvergetelijke droomceremonie mogen genieten.
Foto door Roos van der Wiel Fotografie

Daarover gesproken, bij mij zijn jullie meer dan aan het juiste adres!

Ik ben ervan overtuigd en ik heb het zelf recent mogen beleven, aangezien ik in september 2022 zelf ben getrouwd, dat de ceremonie het begin is van jullie liefdesfeest. En die moet pakkend, liefdevol, humoristisch en uniek zijn. Waarbij ik op zoek ga naar precies de juiste woorden die jullie laten stralen van geluk. Jullie liefde voor elkaar staat centraal en mag ook door jullie dierbare gasten gevoeld worden. En verre van standaard, want dat is iets wat ik zeker niet ben. Ik beloof jullie gekkigheid gecombineerd met diepgang, een bijzondere memorabele belevenis . Want jullie levens- en vooral ook liefdesverhaal is bijzonder, one of a kind!

Mochten wij een match zijn (hope so!) dan gaan we uiteraard voor een ceremonie met een dikke gouden rand waarbij jullie volop in de schijnwerpers staan en optimaal kunnen genieten! Ik ben ook nog eens een organisatietalent, dus ik verzeker jullie dat jullie zorgeloos de ceremonie in gaan.

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Kinderboek over trouwen

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven