Trouwen bij Wizard Events « Huwelijk

Wizard Events

Neerloopweg 3 A11
4814 RS Breda

076 7856161
info@wizardevents.nl
www.wizardevents.nl

Trouwplannen? Dat is nou net onze specialiteit!

Wizard Events realiseert evenementen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het organiseren van bruiloften is één van onze specialiteiten! Dit kan op onze trouwlocaties of op een locatie naar jullie keus.

Of jullie nu een intieme ceremonie of een groots huwelijk in een fraai kasteel voor ogen hebben. Door onze ruime ervaring met bruiloften tot in de kleinste details, weten wij wat belangrijk is om jullie de mooiste dag van jullie leven te bezorgen.
Trouwen in Breda

Wizard Events heeft een aantal vaste trouwlocaties, maar organiseert met evenveel passie een festivalbruiloft op een locatie naar jullie keus. Dit kan bijvoorbeeld in een weiland buiten jullie woonplaats. En wat te denken van een tuinfeest bij jullie thuis of een winter wonderland wedding? Wij regelen het. 

Weddingstyling

Op je trouwdag wil je je op je gemak voelen en genieten van alles en iedereen om je heen. Daarom zal het team van Wizard Events jullie volledig ontzorgen. Wij creëren een sfeer waar jullie en jullie gasten zich thuis zullen voelen. De trouwlocatie decoreren wij naar jullie wens met stretchtenten, de juiste verlichting, passend meubilair. romantische lampionnen, vuurkorven, bloemdecoraties en sfeervol gedekte tafels.
Trouwen bij Korenmolen Princenhage

Bruiloftcatering

Wij helpen jullie bij het maken van de juiste keuzes. En dan niet alleen qua styling, maar ook de culinaire invulling is bij ons in goede handen. Borrelhapjes, champagnetoost, sweettable en natuurlijk het huwelijksdiner. Onze chef-koks bereiden de heerlijkste culinaire belevingen: gezellige shared dining, stoere BBQ met smoker, sfeervolle foodtrucks of het klassieke 3-gangen diner. Samen met jullie kijken we naar wat het beste bij jullie bruiloft past .

Daag ons uit met jullie eigen moodboard! En die ceremoniemeester kunnen jullie gewoon lekker mee laten feesten, wij doen al het werk voor jullie. Wizard Events stelt alles, maar dan ook álles in het werk om jullie dag onvergetelijk te maken. 

Gerelateerde artikelen

5 tips voor het stressvrij plannen van je bruiloft

Aftellen tot jullie bruiloft

Dinsdag 26 september: Wedding Event Kaatsheuvel

8 oktober: Wedding Event Beachclub Degreez

Gerelateerde bedrijven