Trouwen bij HiP Catering « Huwelijk

HiP Catering

Hoofdweg 348
2908 LC Capelle aan den IJssel

085 0420014
info@hip-catering.nl
www.hip-catering.nl

Catering naar jullie wens

Gaan jullie trouwen en druk bezig met de organisatie van wat misschien wel de mooiste dag van julle leven moet worden? HiP-Evenementen neemt de graag een belangrijk deel van jullie zorgen uit handen: de catering.

Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde trouwdag. Bij HiP-Catering zijn jullie dan aan het juiste adres. Van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met live cooking, bediening en stijlvolle aankleding.
Catering bruiloft door HiP Catering uit Capelle aan den IJssel


All inclusive

Met HiP-Catering hoef je als bruidspaar nergens meer naar om te kijken. Volgens onze voordelige all inclusive formule wordt álles geregeld. Van de beste barbecue apparatuur en servies tot aan het lekkerste eten én de afwas. Ook de dranken kunnen jullie door ons laten verzorgen, evenals een bbq kok, partytent en bijvoorbeeld statafels of andere cateringbenodigdheden.
 
Willen jullie het geheel nog stijlvoller aankleden, denk dan eens aan het huren van een stretchtent. Hiermee kunnen jullie het hele feest naar buiten verplaatsen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

28 januari: WeddingFair Zoetermeer

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven