Trouwen bij 180 Graden BBQ « Huwelijk

180 Graden BBQ

Watergoorweg 31b
3861 MA Nijkerk

06 41451291
info@180gradenbbq.nl
www.180gradenbbq.nl

BBQ-beleving op jullie bruiloft

Liefde, sfeer en beleving daar draait het om op jullie trouwdag. Hier voeg ik graag heerlijk en puur eten aan toe.

Mijn naam is Johan van der Heijden; een mensenmens die houdt van gezelligheid om zich heen. Met liefde en enthousisme bereid ik met 180 graden BBQ kwalitatieve en smaakvolle gerechten op The Big Green Egg.
Bruiloft barbecue 180 graden BBQ

Passie voor lekker eten

Na een burnout heb ik mijn gevoel gevolgd en het roer 180 graden gedraaid. De beste beslissing die ik ooit heb genomen. Nu sta ik op bijzondere gelegenheden mijn passie uit te oefenen tussen vooral blije mensen. Ook op jullie bruiloft ben ik graag van de partij. Jullie gasten zullen het leuk vinden om van dichtbij te zien hoe hun eten wordt bereid en op mijn beurt vind ik het leuk om mijn passie voor lekker eten en mooie ingrediënten met hen te delen. Deze interactie zorgt meteen voor een gezellige sfeer; voor een totale barbecuebeleving met bijzondere gerechten met een verhaal.

Willen jullie een bbq op jullie bruiloft, maar dan anders? Laat het ons weten, we denken graag met jullie mee voor een catering op maat. Alvast sfeerproeven? Neem dan ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.

"Een schot in de roos om Johan uit te nodigen! Wat hebben we heerlijk genoten van zijn lekkere bbq gerechten! En van de passie die hij hier voor heeft."

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Cocktailijsjes op jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven