Trouwen bij De Burning Baarch « Huwelijk

De Burning Baarch

Burgumerdaam 28
9251 GD Burgum

06 18092811
info@deburningbaarch.nl
www.deburningbaarch.nl

BBQ 2.0 op jullie bruiloft

Wil je op jullie bruiloft een diner dat net even verder gaat dan een standaard catering? Informeer dan eens bij De Burning Baarch. Een alles behalve standaard BBQ-cateraar.

Een barbecue op jullie bruiloft is een top idee! Echte grillmasters maken de lekkerste gerechten en zorgen voor een gezellige (festival)sfeer tijdens jullie trouwdag. Gebruik het als stijlvol diner opgediend aan tafel, als ongedwongen buffet of tijdens het avondfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Bruiloft BBQ van de Burning Baarch uit Burgum

Catering op maat

De Burning Baarch grilled en smoked op een dynamische superbarbecue, geïnspireerd op traditionele, Zuid-Amerikaanse asado’s. Een echte eyecatcher op jullie trouwfeest. Zie het als barbecueën 2.0! In overleg met het bruidspaar stelt De Burning Baarch een menu samen van een of meerdere BBQ-gerechten. Deze worden van begin tot eind vers bereid met de beste natuurlijke en zoveel mogelijk lokale producten en ingrediënten. Smaak, geur en beleving komen samen!

Lijkt een BBQ op je bruiloft jou nu ook een top idee? De Burning Baarch komt graag langs om de BBQ op te stoken!. 

“Onlangs Folkert in mógen huren! Geweldig eten en super presentatie. Echt een meerwaarde voor je feest. Zeker een aanrader”

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven