Trouwen bij HuisChef « Huwelijk

HuisChef

Nijverheidsweg 16
3762 ER Soest

035 2055045
info@huischef.nl
www.huischef.nl

Bruiloftcatering op maat

Zijn jullie op zoek naar catering voor jullie bruiloft? Huischef verzorgt allerlei soorten catering. Van compleet verzorgde BBQ’s tot meergangen diners waarbij elke gang qua smaak en styling een verrassing is.

Of jullie nu gaan voor een tuinfeest of voor een binnenlocatie, Huischef kan alles regelen. Denk daarbij niet alleen aan de culinaire invulling, maar ook aan de aankleding van de locatie met tenten, heaters, stoelen en mooi gedekte tafels. Wij gaan voor het absolute “wauw” effect.
Buitenbruiloft barbecue

Alles is mogelijk

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Natuurlijk wil je dat ook de bruiloftcatering op die dag tot in detail verzorgd is. Door de persoonlijke benadering en professionele aanpak biedt Wido Zembsch en zijn gepassioneerde team jullie een trouwdag om nooit te vergeten. En daarbij is alles mogelijk: van informeel tot chic.

Voor een ongedwongen sfeer is bijvoorbeeld een walking dinner of een BBQ waarbij wij grillen op Big Green Egg’s een goed idee. Voor een wat luxere setting kun je kiezen voor een bijzonder diner met een select gezelschap en dan de avondgasten verwennen met smaakvolle amusehapjes. Samen met jullie organiseren wij de bruiloft tot in de puntjes, zodat jullie op deze dag onbezorgd  kunnen genieten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

"Super mooie gedekte tafels, heerlijke verschillende gerechten en ruim voldoende eten. Daarnaast een fijne kok en bediening. Heel veel complimenten gekregen van onze gasten over zowel het eten als de service. Echt super!!"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven