Trouwen bij Madame Laurine « Huwelijk

Madame Laurine

van Starkenborghkan Nz 15
9804 PA Noordhorn

06 29604035
hallo@madamelaurine.nl
www.madamelaurine.nl

Foodtruck maakt jullie bruiloft nóg intiemer

Maak je bruiloft nog leuker door deze groene beauty te stallen op de dag van jullie leven! Deze Volkswagen T3 is een ware eye-catcher, brengt extra sfeer, zorgt voor een bijzonder decor en maakt jouw event nog intiemer.

Je kan het zo gek niet bedenken of Madame Laurine is voor jullie trouwdag een hele goede toevoeging. De foodtruck is een echte toevoeging als je op zoek bent naar lekker eten in combinatie met goede koffies.
Madame Laurine in Nordhorn

Mobiele koffiebar

De groene VW-bus is voorzien van een mobiele espressobar waaruit heerlijke espresso’s, cappuccino’s en andere koffiespecialiteiten worden klaar gemaakt. Hou je niet van koffie? Uiteraard hebben wij ook heerlijke soorten thee. En de koffie combineren met zoet of taart? Oui, dat kan!

Mijn naam is Laurien en ik ben dus gek op alles wat met lekker eten en drinken te maken heeft. Voor jezelf koken, bakken en koffies zetten is leuk maar voor gasten is dat nog veel leuker!

Madame Laurine staat voor lokaal en sociaal. Lokaal omdat je in de bereiding altijd veel streekproducten terugvindt. Sociaal omdat mensen bij lekker eten en drinken samenkomen. Jullie dag combineren met de mogelijkheden van Madame Laurine maakt iedere ontmoeting nóg leuker!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Gerelateerde bedrijven