Trouwen bij Lumineux « Huwelijk

Lumineux

Ravenswade 220
3439 LD Nieuwegein

030 2741609
info@lumineux.nl
www.lumineux.nl

Festivalbruiloft? Een Lumineux idee!

De festivalbruiloft is al even in opkomst, maar het lijkt nu een echte trend te worden. Helemaal hip en je kunt er geweldige dingen mee doen, omdat het juist zo'n lekker los thema is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Lumineux helpt jullie daarom graag op weg.
Festivalbruiloft Lumineux

In een ontspannen sfeer op een festivalterrein je eigen feest vorm geven. Een weiland, kasteeltuin, park- of boslocatie, fabrieksterrein, boerenerf  tover je met partytenten, lange, houten tafels met flinke veldboeketten erop, hooibalen met kussens, sfeerverlichting om tot een geweldig trouwdecor. Voor de aankleding van jullie bruiloft kun je terecht bij Lumineux. Zij bieden een ruim assortiment tenten, verlichting, barren, meubilair, servies, etc.

Foodtrucks op jullie bruiloft

Foodtrucks zijn sowieso al leuk voor op je bruiloft, maar helemaal wanneer je voor een festivalwedding gaat. Foodtrucks geven sfeer en zijn echte eycatchers. Bij Lumineux vind je diverse originele foodtrucks waar heerlijke gerechten uit worden geserveerd.
Foodtrucks van Lumineux

De verschillende restaurants op wielen serveren diverse specialiteiten van over de hele wereld. Van wereldse streetfood uit de Big Benz tot aan low and slow uit de smoker barbecue of een huisgemaakte steenoven pizza uit de pizza foodtruck.

Lumineux is graag jullie partner voor de dag van jullie leven. Wij bieden de mogelijkheden voor al jullie wensen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven