Trouwen bij De Mobiele Kok « Huwelijk

De Mobiele Kok

Peppelkade 10
3992 AK Houten

0346 580580
info@demobielekok.nl
www.demobielekok.nl

Liefde gaat door de maag

De catering is de laatste jaren een steeds belangrijker onderdeel van de trouwdag. Hier wordt soms nog jaren over nagepraat. Zorg ervoor dat dat in positieve zin is en huur een cateraar die zijn vak verstaat.

De Mobiele Kok is zo’n ervaren cateringbedrijf met een enorme diversiteit aan culinaire producten. Van heerlijke broodjes tot smakelijke snacks, tapas en luxe maaltijden. En alles vers en van hoge kwaliteit.
Brunch tijdens de bruiloft

Brunchen

Een origineel idee is om het huwelijksdiner te vervangen door een bruiloftsbrunch. Wat dacht je -naast verse broodjes en allerlei lekker beleg- van een buffet waar eitjes en verse omeletten worden bereid naar smaak van de gasten. Of wafels, wentelteefjes en pannenkoekjes op verzoek. Combineer ze met vers fruit, als aardbeien of kersen en je hebt feestelijke en zoete ontbijtgerechtjes. Bij mooi weer is het natuurlijk extra feestelijk om het buiten te doen aan lange tafels.

Barbecue

Barbecueën is zeer geschikt voor een grote groep mensen en het geeft je gasten de mogelijkheid om heen en weer te lopen. Daarnaast kun je vlees en vis combineren met lekkere salades en bijgerechten. Dat is niet alleen enorm lekker, maar ook nog eens een erg gezellige manier van buiten eten, dus waarom niet barbecueën op je eigen bruiloft? De Mobiele BBQ kan ook zorgen voor de braadmeester.
Bbq op je bruiloft

Snacks

Tijdens het avondfeest is het ook gebruikelijk de nodige hapjes en drankjes te serveren. Dit kunnen natuurlijk de oerhollandse bitterballen, kaas en worst zijn. Niks mis mee, maar mag het een onsje meer? Want gaat liefde niet door de maag? Een afsluitend koud buffet bijvoorbeeld. Steeds meer stellen gaan echter voor een warme hap tegen sluitingstijd. Vooral de puntzak met friet is erg populair, maar ook ander comfortfood als pizza valt vaak goed in de smaak.

Ideeën en mogelijkheden te over. Neem eens contact op met De Mobiele Kok en samen met jullie verzorgen wij de culinaire invulling waarover nog lang wordt nagesproken.

Gerelateerde artikelen

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Bruiloftsceremonie in de buitenlucht

De ideale rode wijnen voor het huwelijk

Gerelateerde bedrijven