Trouwen bij Fan-Food on Wheels « Huwelijk

Fan-Food on Wheels

Roggeakker 25
7761 RE Schoonebeek

06 49901045
info@fanfoodonwheels.nl
www.fanfoodonwheels.nl

You are the fan. We make the food.

Ken je dat? Je hebt een droom. Een helder plaatje in je brein. Ook al bestaat het nog niet 'echt', je ziet het gewoon voor je. Wat doe je dan? Juist... actie! Precies zo is Fan-Food on Wheels begonnen. Een enorme passie voor goed, vers eten en mensen blij maken leidde tot het creatieve live-catering concept Fan-Food on Wheels. Een totaalplaatje: verschillende foodconcepts, rasechte sfeermakers en entertainment voor jouw feest.  

Fan-Food on Wheels wordt gerund door ons, Tessa en Joël. Extra leuk: onze chemie blijft niet alleen onder de rook van ons foodconcept, naast zakelijke partners zijn we ook getrouwd. Wat het geheim is van zo'n samenwerking? Chemie tussen man en vrouw met dezelfde passie. Eén blik naar elkaar is genoeg. Klinkt misschien easy, maar het is waar. Het werken voelt steeds weer als een date en avontuur staat altijd voorop. 

Foodconcept

Inmiddels werken we niet meer met z'n tweeën, maar met een sterk team aan één en het zelfde doel: gasten een topavond bezorgen met food als centrale factor. Toch is Fan-Food meer dan een cateringbedrijf. Het is een foodconcept. Alles is mogelijk en er is geen vast menu. De bal ligt bij de gast; jij vertelt hoe jij een perfecte dag of avond voor je ziet en wij komen vervolgens met één of meerdere foodconcepten naar jouw locatie.
Catering op locatie

Lekker eten, sfeer en entertainment komen samen en als je wilt, ontzorgen we je helemaal. Het lekkerste vlees van de barbecue? Wordt geregeld. Cocktails? No problem. Alleen biologische producten? Flammkuchen? Verse groenten? Pizza? Alles. Is. Mogelijk. En heb je zelf nog een idee? Dan denken we graag met je mee.

Puur & vers

Wat je ook kiest, één ding staat altijd centraal: goed en lekker eten. Heerlijke gerechten waar het water je van in de mond loopt. Nieuwe gerechten, verrassende smaken en we gebruiken altijd eerlijke ingrediënten. Goed vlees, verse vis en kleurrijke groenten. Puur, stoer en de scherpe geur van rook en hout zijn kenmerken die centraal staan.
Catering op locatie

Meat up

Door samen te werken met verschillende partners staan we extra sterk. Iedereen heeft z'n specialisme, daar moet je gebruik van maken. Dat is iets krachtigs en het geeft energie. We zien geen concurrenten in elkaar, maar zoeken juist versterking. Zo zit je altijd gebakken. Kwaliteit staat voorop, het feest wordt groter en iedereen is gelukkig!

Je kunt ons boeken voor allerlei feesten: bruiloften, familiefeesten, recepties, of gewoon... omdat het kan. Neem een kijkje op onze website en maak vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden door te nemen!  

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Drenthe

Cocktailijsjes op jullie bruiloft

Tips voor bruiloft catering: creëer een onvergetelijk culinair festijn

Kies de beste horeca koelkast voor een onvergetelijke buitenbruiloft

Gerelateerde bedrijven