Trouwen bij Woodz Catering « Huwelijk

Woodz Catering

Nijverheidslaan 9
6951 KN Dieren

0313 846297
info@woodzcatering.nl
www.woodzcatering.nl

Woodz Catering maakt er een feest van

Voor een veelzijdige catering voor een bruiloft (of andere gelegenheid natuurlijk) is Woodz Catering meer dan geschikt. Wij hebben de benodigdheden om jullie trouwdag te kunnen organiseren. Van mobiele snackwagens, foodtrucks tot uniformiteit met pagodes. 

Woodz Catering is een jong en energiek cateringbedrijf dat professioneel, creatief en met liefde voor het vak invulling geeft aan jullie huwelijksfeest. Wij nemen de totale verzorging uit handen om jullie gasten van de beste gerechten te voorzien in combinatie met een uitgebreid drankenassortiment.
Bruiloft Woodz Catering

Verrassende catering op maat

De catering wordt op verschillende manieren aangeboden en kan geheel aangepast worden aan de stijl en ambiance van jullie trouwdag. Wij verrassen op iedere locatie met een eigenzinnige presentatie en trendy aankleding. Of het nu gaat om een bbq, western foodtruck, lunch, tapas, pizza of buffet, wij bereiden het met zorg en de verse ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hoe wij de catering ook presenteren, het is altijd smaakvol.
Foodtruck Woodz Catering

Organiseren van jullie trouwdag

Woodz Catering kan eventueel de volledige organisatie van het feest op zich nemen. Wij helpen jullie met het uitzoeken van het juiste thema, de inrichting, de muzikale omlijsting, de culinaire invulling, het personeel, eventueel een tent en alles wat er verder bij komt kijken. Onze manier van cateren is zoveel meer, wij maken er een feest van! 

Gerelateerde artikelen

Niet iedereen drinkt tegenwoordig ook op je bruiloft kan je hier rekening mee houden

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen in Gelderland

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven