Trouwen bij Where Is My Kitchen Now « Huwelijk

Where Is My Kitchen Now

George Gershwinlaan 449
1082 MT Amsterdam

020 2440324
info@whereismykitchennow.com
www.whereismykitchennow.com

Where Is My Kitchen Now: Chef Laurens maakt van uw trouwfeest een onvergetelijke dag!

Heeft u trouwplannen? Gefeliciteerd! Het organiseren van een bruiloft is een flinke klus, maar daar helpen wij u graag bij. Where Is My Kitchen Now biedt een breed scala aan cateringmogelijkheden om uw feest compleet te maken. Where Is My Kitchen Now

Of u nu kiest voor heerlijke hapjes tijdens de receptie of een uitgebreid walking diner, wij zorgen ervoor dat alles perfect aansluit bij uw wensen. Wilt u uw feest in een prachtige tuin vieren? Wij kunnen sfeervolle tenten verzorgen. Catering bij Where Is My Kitchen Now is altijd in goede handen!

Elke bruiloft is maatwerk

Where Is My Kitchen Now verzorgt volledige cateringdiensten. Wij regelen alles, van hapjes en drankjes tot de volledige aankleding van uw feest. Elk evenement is uniek omdat wij maatwerk leveren.Where Is My Kitchen Now catering

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben ook samenwerkingen met diverse trouwlocaties in de regio. Chef Laurens en zijn team staan klaar om van uw dag iets bijzonders te maken!

“Wij hebben catering van Where Is My Kitchen Now gehad voor onze bruiloft en van meerdere gasten gehoord hoe goed het was! Ze hielpen ons in de voorbereiding door mee te denken over welk eten en hoeveel geschikt was voor onze gasten. Echt super geregeld, 100 sterren!”

Gerelateerde artikelen

Tips voor samenstellen menu

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Cocktailijsjes op jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven