Trouwen bij Lazzarella « Huwelijk

Lazzarella

Den Uil 11
5469CG Erp


info@lazzarella.nl
www.lazzarella.nl

Italiaanse pizza catering vol beleving, kwaliteit en ambacht

Pizza foodtruck huren of pasta op locatie voor op je bruiloft? Onze mobiele pizzabakkers staan voor je klaar! We zijn gespecialiseerd in Napolitaanse pizza’s, gemaakt met verse en pure ingrediënten uit Italië en gebakken in een houtgestookte steenoven. Met Lazzarella’s pizza op locatie krijg je dus een unieke ervaring!

Wij hebben een breed aantal opties voor een Italiaanse pizza catering op je bruiloft. Ten eerste kun je kiezen tussen genoeg arrangementen, zoals pizza, pasta, antipasti, drank en dolce. Daarnaast is het mogelijk om je bruiloft te voorzien van een Italiaanse sfeer door middel van onze tenten, tafels, stoelen en decoratie! We laten je graag onze mogelijkheden en specialiteiten zien!Lazzarella Catering

Napolitaanse pizza

Onze specialiteit is de Napolitaanse pizza, deze staat bekend als ‘s werelds beste pizza. Onze mobiele pizzabakkers maken de pizza’s volgens de AVPN-regels, op de traditionele Napolitaanse manier. Dit houdt in dat het deeg met een speciale techniek wordt gevormd tot een grote pizzabodem met dikke, luchtige rand, die vervolgens belegd wordt met Napolitaanse ingrediënten en wordt gebakken in een Napolitaanse steenoven. 

Uiteraard maken wij dus gebruik van een aantal Napolitaanse ingrediënten, zoals tomaten, mozzarella en bloem uit Italië, maar natuurlijk ook verschillende lokale producten. We serveren pizza’s met verschillende toppings: van zalm tot een klassieke margherita! Tenslotte worden ze gebakken in onze mobiele steenovens van het merk Valoriani. In 1,5 minuut kunnen er maar liefst 1 tot 7 pizza’s worden gebakken in Lazzarella’s pizza foodtruck, de snelheid zit er goed in dus!

Pasta

Daarnaast staan Lazzarella’s pastachefs in onze open keuken voor je klaar om verse pasta op locatie te maken. Met een eindeloze variatie aan smaken is er voor iedereen wat wils. We werken met diverse pastasoorten, sauzen, pesto’s en toppings. Vlees, vis, groenten of vegetarisch: niks is voor Lazzarella te gek.Lazzarella italiaanse catering huwelijk

Hapjes, nagerecht en drank

Maak je Italiaanse catering compleet door te kiezen voor antipasti, tiramisu, ijs en Italiaanse drank.

Er zijn veel opties wat betreft de antipasti: wij kunnen een lekker plankje voor je maken met allerlei soorten kaas, vlees, groenten, etc. Daarnaast hebben we ook huisgemaakte tiramisu of ambachtelijk Italiaans ijs: extra lekker na een hartig hoofdgerecht met pizza of pasta. Ook kunnen we jullie bruiloft voorzien van Italiaanse drank, zoals wijnen, bier, koffie en Italiaanse frisdrank, wel enkel Italiaans.

Voor een compleet Italiaans diner op je bruiloft kun je dus bij Lazzarella terecht!

Italië in jouw achtertuin

Door middel van onze mobiele pizzabakkers en ovens kunnen wij op elke locatie een mooie Italiaanse sfeer neerzetten. Onze pizzabakkers zijn Napolitaans geschoold en de foodtrucks zorgen voor een echte eyecatcher op jouw bruiloft. Geen plek voor een foodtruck? Geen probleem, onze kleinste oven past namelijk gewoon door de deur!

Daarnaast kunnen wij ook voor de complete aankleding zorgen, zoals tenten, tafels & stoelen, decoratie en een muziekje.

Laat je inspireren…

Wil je graag meer informatie? Bekijk dan onze website, vraag een offerte aan of bel naar +31 (0) 413 288 647. Ook laten wij onze pizza’s graag door je proeven in onze Pizzeria in Erp. 

Gerelateerde artikelen

Tips voor samenstellen menu

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Cocktailijsjes op jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven