Trouwen bij Lazzarella « Huwelijk

Lazzarella

Den Uil 11
5469CG Erp


info@lazzarella.nl
www.lazzarella.nl

Italiaanse pizza catering vol beleving, kwaliteit en ambacht

Pizza foodtruck huren of pasta op locatie voor op je bruiloft? Onze mobiele pizzabakkers staan voor je klaar! We zijn gespecialiseerd in Napolitaanse pizza’s, gemaakt met verse en pure ingrediënten uit Italië en gebakken in een houtgestookte steenoven. Met Lazzarella’s pizza op locatie krijg je dus een unieke ervaring!Lazzarella Catering

Pizza

De napolitaanse pizza’s staan bekend als ‘s werelds beste pizza’s. Deze worden gemaakt volgens de AVPN-regels, dat betekent volgens een traditionele Napolitaanse manier. Vervolgens worden ze gebakken in onze mobiele steenovens van het merk Valoriani. In 1,5 minuut kunnen er maarliefst 5-7 pizza’s worden gebakken in de foodtruck van lazzarella, de snelheid zit er goed in dus!

Pasta

Daarnaast staan Lazzarella's pastachefs in onze open keuken voor je klaar om verse Pasta op locatie te maken. Met eindeloze variatie aan smaken is er voor iedereen wat wils. We werken met diverse pastasoorten, sauzen, pesto’s en toppings. Vlees, vis, groenten of vegetarisch: niks is voor Lazzarella te gek.Lazzarella italiaanse catering huwelijk

Italië in jouw achtertuin

Door middel van onze mobiele ovens kunnen wij op elke locatie een mooie Italiaanse sfeer neerzetten. Met onze Napolitaans geschoolde pizzabakkers en blikvangende foodtruck zorgen wij voor een gezellige Italiaanse sfeer. Geen plek voor een foodtruck? Geen probleem, onze kleinste oven past namelijk gewoon door de deur!

Hapjes, nagerecht en drank

Naast onze pizza of pasta foodtruck hebben we ook heerlijke Antipasti, ambachtelijk Italiaans ijs of huisgemaakte Tiramisu. Ook kunnen we jullie bruiloft voorzien van Italiaanse drank, zoals wijnen, koffie en Italiaanse frisdrank. 

Laat je inspireren…

Voor meer informatie over onze foodtruck mag je gerust een kijkje nemen op onze website of bel naar +31 (0) 413 288 647. Ook laten wij onze pizza’s graag door je proeven in onze Pizzeria in Erp. 

“Superlekkere pizza's gehad! Dunne bodem, dikke luchtige korst. Heerlijk ijs en zalige cappuccino. Ik had meteen zin om naar Italie te gaan...!”

Gerelateerde artikelen

Kies de beste horeca koelkast voor een onvergetelijke buitenbruiloft

Niet iedereen drinkt tegenwoordig ook op je bruiloft kan je hier rekening mee houden

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Bruiloftsceremonie in de buitenlucht

Gerelateerde bedrijven