Trouwen bij Culivents « Huwelijk

Culivents

Tolhûsleane 5
8401 GA Gorredijk

06 34958570
info@puurculivents.nl
www.puurculivents.nl

Met passie bereid! Dat zie, voel én proef je!

Full service conceptcateraar met passie. Die passie fonkelt in onze ogen, proef je in het eten en die ervaar je in de sfeer. Ons hart gaat sneller kloppen als alles op zijn plek valt. Als alles tot in de puntjes verzorgd is. En als we zien dat jij alles loslaat en optimaal kunt ontspannen en genieten.Culivents

Van eerlijke, lokale en biologische producten. Culivents maakt, samen met jou, van elk moment een blijvende herinnering. Wij zetten alles op alles voor een onvergetelijke ervaring. Voor jou én je gasten. Een tikkeltje eigenwijs maar altijd met passie, die er vanaf spat. Dat zie, voel én proef je.  

Het is misschien wel de belangrijkste dag van je leven. Dat moet goed geregeld zijn toch? We helpen je met liefde! 

Let’s make some memories,
Let’s make some Culivents! Catering Culivents trouwen

Ruben & Imke

Ruben, een talentvolle kok met passie. Een tikkeltje eigenwijs en straight to the point. Zo van; what you see, is what you get. Als persoon, maar ook in de keuken. Want echtheid heeft geen opsmuk nodig.  

Imke, een gastvrouw pur sang. Zij zet alles op alles om ieder event onvergetelijk te makenZe brengt rust en overzicht in de dagelijkse hectiek. Ze is een fantastische kok en weet álles over de culinaire geschiedenis. Ze is, elke dag, bewust met voeding bezig. Door haar achtergrond als orthomoleculair voedingsdeskundige, maar ook omdat ze een groot hart heeft voor onze natuur, het milieu en de dieren.  

Ruben & Imke, samen een gouden combinatie. De liefde voor eerlijke, lokale en biologische producten zorgt ervoor dat de kwaliteitsnorm hoog ligt. Iedere dag opnieuw. Dat zie, voel én proef je!  

Nieuwsgierig; volg ons op Facebook en Instagram

“Culivents heeft deze zomer de catering op onze bruiloft verzorgd. In één woord: Fantastisch! Het eten verdiend wat ons betreft een dikke 10! Vers, uit de streek en goed bereid. Van de gasten was het één en al lof!”

Gerelateerde artikelen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Trouwen in Friesland

Cocktailijsjes op jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven